The Voice – Τα ΄χασε ο Γιώργος Μαζωνάκης με την παραδοχή του: «Σοβαρολογείς; Θα αυτοκτονήσω τώρα»

The Voice

"Είναι ικανός να δακρύσει, είναι πολύ ευαίσθητος, μην τον βλέπεις που κρατάει ανάποδα το μικρόφωνο" τόνισε η Έλενα Παπαρίζου στο The Voice.

Με αέρα λαϊκό ανέβηκε ο Χρήστος Αθανασιάδης στη σκηνή του The Voice, το βράδυ του Σαββάτου στο νέο επεισόδιο του μουσικού τάλεντ σόου που ήρθε, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, στις οθόνες μας.

Ο νεαρός διαγωνιζόμενος κατόρθωσε με την ερμηνεία του να «γυρίσει» δυο από τους τέσσερις coaches και συγκεκριμένα την Έλενα Παπαρίζου και τον Χρήστο Μάστορα.

«Ο λόγος που δεν γύρισα εγώ ήταν ο εξής. Ήσουν πάρα πολύ σωστός ως τραγουδιστής, με πολύ ωραία άρθρωση, η χροιά σου όμως κάπως με έκανε να μη γυρίσω δηλαδή. Πως να σου το πω; Δηλαδή σαν ότι και ένας άλλος να ήταν δίπλα σου, ίδιος πάλι, θα ήταν ήταν το ίδιο πράγμα. Δεν άκουσα κάτι που να με κεντρίσει, δεν βρήκα την ταυτότητα σου».

«Το ποιος είσαι. Γιατί χροιά για μένα σημαίνει η ταυτότητα του ανθρώπου, ποιος είναι, τα βιώματα του, τι σκέφτεσαι, τι ακούς, τι αισθάνεσαι» εξήγησε, πρώτος απ’ όλους, ο Γιώργος Μαζωνάκης στον 29χρονο διαγωνιζόμενο.

«Με στεναχώρησες, βέβαια, Γιώργο» αποκρίθηκε τότε ο Χρήστος με τον νεοφερμένο coach του The Voice να μην κρύβει την έκπληξη του σε αυτό το άκουσμα. «Σε στεναχώρησα ε; Μη με στενοχωρείς τώρα γιατί είμαι και γω ένας άνθρωπος που είμαι ευαίσθητος».

«Είναι ικανός να δακρύσει τώρα. Είναι πολύ ευαίσθητος, μην τον βλέπεις που κρατάει ανάποδα το μικρόφωνο και τα λοιπά.

Γ.Μ.: Ήθελες να γυρίσω ε;

Χ.Α.: Η αλήθεια είναι ότι ήθελα.

«Θα πήγαινες στον Γιώργο;» ρώτησε τότε η Έλενα Παπαρίζου με τον διαγωνιζόμενο του The Voice να παραδέχεται πως «εντάξει, να μην λέω ψέματα. Γιώργο ήσουν η επιλογή μου».

«Σοβαρολογείς τώρα; Θα αυτοκτονήσω τώρα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαζωνάκης δίχως να κρύβει τη συναισθηματική του φόρτιση. Μάλιστα, λίγο αργότερα που ο Χρήστος επέλεξε να συνεχίσει με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου στο The Voice, ο λαϊκός τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή για να τον πάει ο ίδιος στη συνάδελφο του.