The Voice – Συγκίνησε για την πρόσφατη δύσκολη απώλεια: «Δεν πρόλαβα να του το ανταποδώσω»

The Voice

"Έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή και ήθελα όλη αυτή την εμφάνιση να την αφιερώσω σε αυτόν" σημείωσε η παίκτρια του The Voice.

Στο νέο επεισόδιο του The Voice το βράδυ του Σαββάτου, το οποίο και προβλήθηκε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, βρέθηκε η Νικολέττα Παναγιώτου προκειμένου να επιχειρήσει να εντυπωσιάσει τους τέσσερις coaches με τις φωνητικές της δυνατότητες. Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή, ωστόσο, η 21χρονη διαγωνιζόμενη θέλησε να εκμυστηρευτεί στην κάμερα την πρόσφατη δύσκολη απώλεια αγαπημένου της προσώπου.

Έτσι, στο εισαγωγικό της απόσπασμα στο The Voice, η Νικολέττα εξομολογήθηκε αρχικά πως «τα τελευταία δυο χρόνια δουλεύω ως τραγουδίστρια στα Γιάννενα. Γενικά οι συνεργασίες μου όμως εκεί δεν πήγαν πολύ καλά γιατί θεωρώ ότι επηρεάζει η ηλικία μου και το ρεπερτόριο που δεν είχα γιατί είχα μόλις ξεκινήσει σε αυτόν τον χώρο. Δεν είχα τα τραγούδια που ήθελα αλλά υπήρχε ένα άτομο που με στήριξε πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι ως τραγουδίστρια».

«Ήταν το πρώτο άτομο που συνεργαστήκαμε μαζί, ήταν τραγουδιστής και το όνομα του είναι Νίκος. Ο Νίκος μας. Με στήριξε πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι, όταν πήγαινα να πέσω, μου έλεγε «μην τα παρατάς, έτσι είναι στην αρχή, υπάρχει αυτό».

«Έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή και ήθελα όλη αυτή την εμφάνιση να την αφιερώσω σε αυτόν γιατί για μένα είναι κάτι πολύ σημαντικό. Να ανταποδώσω δηλαδή όλο αυτό και, επειδή δεν το πρόλαβα, ήθελα να το κάνω» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η νεαρή διαγωνιζόμενη που κατάγεται από την Κύπρο και μένει στα Ιωάννινα.

Παρά την φιλότιμη προσπάθεια στη σκηνή, ωστόσο, η Νικολέττα δεν κατόρθωσε να «κερδίσει» τους τέσσερις coaches με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί το ίδιο βράδυ το ταξίδι στο The Voice.