The Voice – Σόκαρε τους coaches όταν αποκάλυψε το πρόβλημά του: «Αν δεν σας βλέπω, δεν καταλαβαίνω τι μου λέτε»

The Voice

"Μετά από επιλογή μου τα έβγαλα, γιατί ένιωθα αυτοπεποίθηση ότι και χωρίς αυτά μπορώ να τα καταφέρω".

Ο Σάββας Μποτίνης ήταν ένας από τους διαγωνιζόμενους στο αποψινό (27/10) επεισόδιο του The Voice, που διεκδίκησαν μία θέση στην επόμενη φάση του μουσικού talent show. Ο 26χρονος ήρθε από τη Μύκονο και λίγο πριν πάρει την πολυπόθητη πρόκριση, μοιράστηκε με τους τέσσερις coaches το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εκ γενετής.

«Ο δρόμος της μουσικής έχει πολλές δυσκολίες. Εγώ είχα να αντιμετωπίσω άλλη μία εκ γενετής, μία βαρηκοΐα που χρειάστηκε πολλή υπομονή και πολύ ψάξιμο. Από τη δασκάλα μου που την εντόπισε, μέχρι τη μητέρα μου που επέμενε να μάθω να μιλάω σωστά. Έπρεπε να φοράω ακουστικά βαρηκοΐας έναν χρόνο ολόκληρο, για να αποθηκεύσω τους ήχους και να μάθω να επικοινωνώ», είπε στο εισαγωγικό του βίντεο ο παίκτης του The Voice.

«Μετά από επιλογή μου τα έβγαλα, γιατί ένιωθα αυτοπεποίθηση ότι και χωρίς αυτά μπορώ να τα καταφέρω», εξομολογήθηκε ο 26χρονος Σάββας.

Αμέσως μετά την ερμηνεία του ενώπιον των τεσσάρων coaches, ο νεαρός παίκτης παραδέχθηκε: «Θέλω να σας πω κάτι, συγνώμη. Αν δεν σας βλέπω, δεν καταλαβαίνω τι μου λέτε. Δεν ακούω πολύ καλά. Ακούω λίγο και διαβάζω πιο πολύ τα χείλη. Είναι πρόβλημα του κοχλία, δεν είναι πρόβλημα του τυμπάνου. Τον εαυτό μου τον ακούω κυρίως από τις δονήσεις».

Τα λόγια του σόκαραν τους κριτές του The Voice που επιδοκίμασαν την άρτια προσπάθειά του παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, με τον ίδιο να επιλέγει τελικά να ενταχθεί στην ομάδα του Χρήστου Μάστορα.