The Voice – Σάστισε η Έλενα Παπαρίζου: «Έχω σοκαριστεί, σε θεωρώ από τα πιο όμορφα κορμιά»

The Voice

"Δεν το ήξερα, δεν το έχουμε συζητήσει ποτέ ενώ συζητάμε ένα σωρό πράγματα" παραδέχθηκε η coach του The Voice.

Έναν παλιό της γνώριμο, με τον οποίο συνεργάστηκε σε μια συναυλία στη Ρόδο, έμελλε να βρεθεί στο The Voice η Έλενα Παπαρίζου όπως είδαμε, το βράδυ του Σαββάτου, στο νέο επεισόδιο που μέσω του ΣΚΑΪ ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ο λόγος για τον χορευτή Πάνο που αποφάσισε να δοκιμαστεί στο τραγούδι.

Έτσι, αμέσως μετά το πρώτο σοκ, η λαμπερή ποπ σταρ και coach του The Voice δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για την εξωτερική εμφάνιση του διαγωνιζόμενου. «Κατ’ αρχάς, Πάνο, εγώ έχω σοκαριστεί γιατί σε θεωρώ από τα πολύ όμορφα που έχουν σταθεί δίπλα μου να χορεύουν».

«Τρομερή κίνηση! Με εκπλήσσει ότι τραγουδάς τόσο όμορφα, δεν το ήξερα. Δεν το έχουμε συζητήσει ποτέ ενώ συζητάμε ένα σωρό πράγματα και γι’ αυτό… δεν καταλήξαμε εκεί».

«Τι τραγούδια τραγουδάς, Πάνο μου;» αναρωτήθηκε τότε η Έλενα Παπαρίζου για να απαντήσει ως εξής ο διαγωνιζόμενος του The Voice, το βράδυ του Σαββάτου, στον ΣΚΑΪ. «Τραγουδάω τα πάντα, ελληνικά μόνο. Ψιλοέντεχνο, ελαφρολαϊκό, τα πάντα. Αυτό νομίζω πως είναι και ένα μεγάλο σχολείο για έναν τραγουδιστή νέο που ξεκινάει, το να τραγουδάει τρεις ώρες μόνος του, με μια κιθάρα και πλήκτρα, τίποτα άλλο».