Zappit

The Voice: Ο Πάνος Μουζουράκης «κούφανε» την Σία Κοσιώνη με τη «στρατηγική του χάους»

"Θέλω να ρωτήσω εάν, Πάνο, μπαίνεις με στρατηγική φέτος στο παιχνίδι" ρώτησε αρχικά, αθώα, η Σία Κοσιώνη...

Λίγο πριν το The Voice επανέλθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Παρασκευής, η Σία Κοσιώνη συνδέθηκε με τον παρουσιαστή και τους τέσσερις κριτές του μουσικού τάλεντ σόου. Ο λόγος για τον Γιώργο Καπουτζίδη και τους Γιώργο Μαζωνάκη, Έλενα Παπαρίζου, Χρήστο Μάστορα και Πάνο Μουζουράκη.

Μάλιστα, με το… καλησπέρα σχεδόν, ο παλαιό πια στην καρέκλα του κριτή του The Voice, Πάνος Μουζουράκης έμελλε να σκορπίσει το γέλιο τόσο στο τηλεοπτικό κοινό όσο και στην γοητευτική δημοσιογράφο και άνκοργουμαν του σταθμού. «Θέλω να ρωτήσω εάν, Πάνο, μπαίνεις με στρατηγική φέτος στο παιχνίδι μιας και συ είσαι από τους έμπειρους της παρέας;» αναρωτήθηκε αρχικά η Σία Κοσιώνη για να λάβει την εξής απάντηση από τον τραγουδοποιό και coach του μουσικού τάλεντ σόου.

«Ναι, εννοείται ότι τα χρόνια εμπειρίας μου στο παιχνίδι με έχουν κάνει να χειρίζομαι με στρατηγική τα πράγματα η οποία είναι η στρατηγική του χάους. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, όλες τις χρονιές που νόμιζα ότι θα κερδίσω… δεν κέρδιζα».

«Λοιπόν, εδώ περνάμε όμως πάρα πολύ καλά και έχουμε εξαιρετικές φωνές και φέτος. Μία από τις βασικές στρατηγικές μου, γιατί δεν θα τις προδώσω όλες, είναι η εξής. Όταν ακούω μια φωνή που εντάξει, είναι καλή, γυρνάω για να ζηλέψει ο Μάστορας, να γυρίσει και αυτός και μετά τον αφήνω να πάει στη δική του ομάδα. Για να γεμίσει έτσι γρήγορα η δική του ομάδα ώστε, όταν θα έρθουν οι πολύ καλοί, να έρθουν όλοι σε μένα» παραδέχθηκε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μουζουράκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη, το βράδυ της Παρασκευής, στον ΣΚΑΪ.