The Voice: Ο Γιώργος Καπουτζίδης επιστρέφει και επίσημα στον τόπο του εγκλήματος

The Voice, Γιώργος Καπουτζίδης

"Είναι ένα παιχνίδι καταπληκτικό που το έκανα εγώ παλιά και το κέρδιζε συνέχεια ο Μαραβέγιας" ομολογεί ο παρουσιαστής του The Voice.

Με γοργούς ρυθμούς προετοιμάζεται το The Voice για να επιστρέψει σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ύστερα από ένα διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, δε, το μουσικό τάλεντ σόου αναμένεται να επανέλθει άκρως ανανεωμένο με τον νέο του κύκλο. Όπως παρακολουθήσαμε και το βράδυ της Πέμπτης, μάλιστα, όταν και προβλήθηκε το πρώτο τρέιλερ για την πρεμιέρα του The Voice, επιβεβαιώθηκε η πρώτη έκπληξη για τη νέα σεζόν.

Ο λόγος για τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος και επανέρχεται στο τιμόνι της παρουσίασης μιας και ο έτερος παρουσιαστής του The Voice, Γιώργος Λιανός βρίσκεται αυτή την περίοδο στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του νέου κύκλου του Survivor στον ίδιο σταθμό. «To The Voice of Greece, το πιο επιτυχημένο μουσικό τάλεντ σόου επιστρέφει για δέκατη χρονιά στις οθόνες σας».

«Είναι ένα παιχνίδι καταπληκτικό που το έκανα εγώ παλιά και το κέρδιζε συνέχεια ο Μαραβέγιας! Αγέννητη ήσουν εσύ» σημειώνει χαρακτηριστικά ο δημοφιλής σεναριογράφος και ηθοποιός απευθυνόμενος στην μαύρη του γατούλα.

Έτσι, λοιπόν, ο Γιώργος Καπουτζίδης επιστρέφει και επίσημα στον τόπου του… Voice!