The Voice – Μπορεί να μην πέρασε αλλά «πάγωσε» τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Μας συνδέει κάτι»

The Voice

Πως κατόρθωσε ο Κωνσταντίνος να εκπλήξει τον λαϊκό τραγουδιστή και νέο coach στο The Voice, Γιώργο Μαζωνάκη;

Στο νέο επεισόδιο του The Voice, το οποίο και ήρθε το βράδυ της Κυριακής στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσω του ΣΚΑΪ, είδαμε τον Κωνσταντίνο να προσπαθεί να «κερδίσει» τους τέσσερις coaches με την ερμηνεία του.

Ο νεαρός διαγωνιζόμενος επέλεξε να τραγουδήσει μια επιτυχία του Γιώργου Μαζωνάκη, το κομμάτι «Το παράξενο με μένα» με την ελπίδα να πατήσει το κόκκινο κουμπί τόσο ο ίδιος ο έμπειρος τραγουδιστής όσο και οι υπόλοιποι coaches του The Voice. Παρά την φιλότιμη του προσπάθεια, ωστόσο, καμία καρέκλα δεν γύρισε για τον Κωνσταντίνο αυτό το βράδυ.

Αμέσως μετά την εμφάνιση του, όμως, ο νεαρός διαγωνιζόμενος του The Voice αποκάλυψε την ιδιαίτερη αδυναμία που τρέφει από μικρό παιδάκι για τον Γιώργο Μαζωνάκη ενώ θέλησε να μοιραστεί μαζί του κάτι που συνδέει τους δυο τους.

«Δεν χαλιόμαστε, συνεχίζουμε, εννοείται» σημείωσε αρχικά ο Κωνσταντίνος για να σπεύσει να του σχολιάσει ο Γιώργος Μαζωνάκης πως «δεν χαλιόμαστε σίγουρα! Ούτως ή άλλως γνωριστήκαμε κιόλας. Προς Θεού».

«Μας συνδέει και κάτι, εντός εισαγωγικών. Έχω γνωρίσει τον πατέρα σας γιατί εργάζομαι σε καράβια στο Πέραμα» πρόσθεσε, με χαμόγελο, ο 32χρονος από τον Πειραιά.

«Έλα! Χαίρω πολύ» αποκρίθηκε λιτά ο Γιώργος Μαζωνάκης για να ανέβει, αμέσως μετά, στη σκηνή του The Voice και να ερμηνεύσουν μαζί το τραγούδι του.