Zappit

The Voice – Κατέρρευσε στη σκηνή και ο Μαζωνάκης έτρεξε κοντά της: «Στα 16 μου είχα ξανάρθει και δεν πέρασα»

"Δεν ξέρω αν έχω περισσότερο άγχος τώρα ή όταν έδινα εξετάσεις για την ιατρική σχολή" εκμυστηρεύτηκε η παίκτρια του The Voice.

Μια δεύτερη ευκαιρία στο όνειρο του The Voice θέλησε να διεκδικήσει η Κατερίνα, το βράδυ του Σαββάτου, όταν και το νέο επεισόδιο του τάλεντ σόου ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

«Είχα ξαναέρθει στο The Voice στα 16 μου, πριν από τρία χρόνια, αλλά δεν πέρασα πέρα από τα Blinds. Εκείνη την ημέρα οι coaches μου είπαν να επιστρέψω και να δουλέψω λίγο τη φωνή μου. Μαθήματα δεν έκανα αλλά δούλεψα μόνη μου και αφού πέρασαν περίπου τρία χρόνια επέστρεψα» εκμυστηρεύτηκε η νεαρή διαγωνιζόμενη, στην κάμερα του The Voice, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή για δεύτερη φορά. «Αλήθεια δεν ξέρω αν έχω περισσότερο άγχος τώρα, που πρόκειται να ανέβω στη σκηνή, ή όταν έδινα εξετάσεις για την ιατρική σχολή».

Αμέσως μετά, λοιπόν, η Κατερίνα ξεκίνησε να ερμηνεύει και καμιά καρέκλα δεν γυρνούσε για εκείνην όσο περνούσαν τα λεπτά. Ώσπου ο Γιώργος Μαζωνάκης ήρθε να… σπάσει την «γκίνια» και να πατήσει το κόκκινο κουμπί για να διεκδικήσει τη νεαρή διαγωνιζόμενη στην ομάδα του. Κάτι που έκανε και ο Πάνος Μουζουράκης.

Ολοκληρώνοντας την ερμηνεία της, ωστόσο, η Κατερίνα δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση και κατέρρευσε σε λυγμούς. «Συγνώμη. Στα 16 μου είχα ξανάρθει και δεν πέρασα» εξομολογήθηκε η 19χρονη, σήμερα, τραγουδίστρια με δάκρυα στα μάτια για να ανέβει γρήγορα ο Γιώργος Μαζωνάκης στη σκηνή του The Voice προκειμένου να της προσφέρει μια τρυφερή αγκαλιά.

Για την ιστορία του The Voice, όμως, η Κατερίνα επέλεξε να συνεχίσει στο πρόγραμμα με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.