The Voice – Χρήστος Μάστορας: «Έδωσα δυο φορές Πανελλήνιες και τι κατάλαβα; Πάτωσα και τις δυο»

The Voice, Χρήστος Μάστορας

"Δεν έδωσα Πανελλήνιες, δεν είναι για μένα αυτά" δήλωσε η διαγωνιζόμενη δίνοντας... πάσα στον κριτή του The Voice.

Με αφορμή την σχέση της διαγωνιζόμενης του The Voice με τις… Πανελλήνιες, στο νέο επεισόδιο που είδαμε βράδυ του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ, ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να προχωρήσει σε μια αποκάλυψη για τον ίδιο και το μαθητικό του παρελθόν. Ειδικότερα, ο γνωστός καλλιτέχνης και κριτής του τάλεντ σόου ανέφερε πως έχει δώσει δυο φορές εξετάσεις στις Πανελλαδικές για να αναρωτηθεί, εν συνεχεία, γιατί το έκανε τελικά αυτό.

«Σπουδάζεις κάτι; Ασχολείσαι με κάτι;» ρώτησε αρχικά ο Γιώργος Μαζωνάκης για να απαντήσει η διαγωνιζόμενη του The Voice πως «μόλις τελείωσα το σχολείο».

«Πανελλήνιες;» ρώτησε, αμέσως μετά, η Έλενα Παπαρίζου για να αποκριθεί η 18χρ0νη Angel του The Voice, με χαρακτηριστική κίνηση, πως «όχι, δεν έδωσα! Δεν είναι για μένα αυτά. Δεν είναι για μένα, όχι! Δεν είναι για μένα».

«Δεν είναι για σένα! Για σένα είναι μόνο το τραγούδι» επικράτησε τότε, με ενθουσιασμό, η Έλενα Παπαρίζου για να σχολιάσει και ο Χρήστος Μάστορας, με χιούμορ, το εξής. «Και εγώ που έδωσα δυο φορές, τι κατάλαβα; Και τις δύο πάτωσα».

Και οι τέσσερις coaches του The Voice μαζί με την Angel, η οποία αποκάλυψε πως ασχολείται με το μακιγιάζ, ξέσπασαν σε γέλια για να συνεχιστεί η διεκδίκηση της νεαρής διαγωνιζόμενης από την Έλενα Παπαρίζου και τον Γιώργο Μαζωνάκη.