Θάνος Μπίρκος: «Δοκιμάζω τα σουβλάκια σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, στα βόρεια κάνουν τα καλύτερα»

Θάνος Μπίρκος

Τι αποκαλύπτει για το τέλος του "Σασμού" και τον ρόλο του Τόλη;

Συνέντευξη στην κάμερα του «I Love ΣουΚού» έδωσε ο Θάνος Μπίρκος. Ο γνωστός ηθοποιός, που υποδύεται τον Τόλη στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», μιλά για τις εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια που έρχονται, ενώ αναφέρεται και στα κασέ που ισχύουν στον χώρο της υποκριτικής.

«Έχω πάει πολλές περιοδείες, έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα και, όταν μου ήρθε η πρόταση για την Αθήνα, χάρηκα. Μου έχει τύχει στην υπόκλιση να σκοντάψω σε ένα καλώδιο, να πέσω, να κάνω ολόκληρη τούμπα και να έχω την ενοχή ότι πήρα το χειροκρότημα από τον πρωταγωνιστή. Δεν το έκανα επίτηδες», δηλώνει με χιούμορ ο Θάνος Μπίρκος.

«Δοκιμάζω τα σουβλάκια σε όλες τις περιοχές και θέλω να πω ότι στη βόρεια Ελλάδα κάνουν τα καλύτερα, γιατί έχουν πιο πολλά μπαχαρικά μέσα και βάζω στοίχημα κάθε χρόνο που πάω περιοδεία πού θα φάω καλύτερα», συμπληρώνει στο ίδιο ύφος ο ηθοποιός.

«Τα τελευταία επεισόδια του Σασμού με βρίσκουν με τη βέρα στο χέρι. Για κάποιο λόγο στα τελευταία επεισόδια υποκριτικά πρέπει να κλαίνε αλλά νομίζω ότι βγαίνει λίγο αυθόρμητα. Η συγκίνηση που χρειάζεται βάσει σεναρίου είναι δική μας. Είναι μια περίοδος πένθους, γιατί τελειώνει κάτι. Ο Τόλης θα έχει ένα τέλος που δεν μπορούσε να φανταστεί την πρώτη χρονιά», αποκαλύπτει στη συνέχεια ο Θάνος Μπίρκος.

«Τα θέματα των κασέ, ζούμε σε μια εποχή που είναι κατά το δοκούν. Ότι υπάρχουν προτάσεις και μια έννοια επιλογής, υπάρχουν. Αυτό το καλοκαίρι έπεσε ερώτηση στο μυαλό μου “τι σου αρέσει περισσότερο;”. Πριν από τον Σασμό έπαιζε περισσότερο το οικονομικό», παραδέχεται ο Θάνος Μπίρκος, που την επόμενη σεζόν θα συμμετέχει στη νέα κωμική σειρά των Ρέππα-Παπαθανασίου «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα».