Θανάσης Πολυκανδριώτης: «Η μάνα μου ήταν ο αποταμιευτής, πριν πεθάνει νόμιζε ότι είχε 2-3 εκατομμύρια»

Θανάσης Πολυκανδριώτης

"Όταν μπήκα εγώ στη δουλειά αυτή, βοηθούσα πάρα πολύ την οικογένεια. Η δουλειά τότε δεν είχε λεφτά".

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στιγμές» και τον δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή παραχώρησε ο Θανάσης Πολυκανδριώτης. Ο σπουδαίος μουσικός με τη μακρόχρονη πορεία στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι άνοιξε τα χαρτιά του στην κάμερα του One Channel τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (7/10), μιλώντας μεταξύ άλλων για τις σχέσεις με τη μητέρα του.

«Η μάνα ήταν ο αποταμιευτής. Έπαιρνα μεροκάματο, έβγαζα λεφτά. Εκείνη τα φύλαγε, τα έκανε κομπόδεμα κι έτσι έκανα διάφορα πράγματα. Το θέμα είναι ότι ο αποταμιευτής δεν έχει αγάπη μέσα του, είναι στυγνός αποταμιευτής. Η μάνα ήταν όμως αυτή που μας ένωσε και τα τέσσερα παιδιά», περιέγραψε ο Θανάσης Πολυκανδριώτης.

«Ήμασταν τέσσερα στόματα. Με ένα μεροκάματο του Θόδωρου (σ.σ Πολυκανδριώτη) δεν έβγαινε το πράγμα. Όταν μπήκα εγώ στη δουλειά αυτή, βοηθούσα πάρα πολύ την οικογένεια. Η δουλειά τότε δεν είχε λεφτά», συμπληρώνει ο επιτυχημένος μουσικός.

«Αυτό λένε και σήμερα για όλους αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Η μητέρα μου, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, γύρισε και μου είπε: ρε παιδάκι μου, δεν θα έχεις στην άκρη 2-3 εκατομμυριάκια; Της λέω: τι λες, ρε μάνα; Τι είναι τα εκατομμυριάκια;», κατέληξε στην ιστορία του ο Θανάσης Πολυκανδριώτης.