Zappit

Θανάσης Πάτρας – Δημήτρης Πανόπουλος: Η on air αναφορά στην έξτρα εκπομπή της Δευτέρας

"Αδελφέ, είσαι μια ομάδα μόνος σου. Δεν έχεις ανάγκη, οπότε θα σκεφτούμε τη Δευτέρα ποιοι θα είμαστε μαζί σου και αν θα είμαστε μαζί σου".

Η είδηση πως ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου οι Weekenders θα κρατήσουν ζωντανά παρέα στους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 έγινε γνωστή τα προηγούμενα 24ωρα, όπως διαβάσατε πρώτοι μέσα από το Zappit. Θανάσης Πάτρας και Δημήτρης Πανόπουλος θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μία… παγκόσμια πρωτοτυπία, όπου μία εκπομπή του Σαββατοκύριακου θα προβληθεί και μέσα στην εβδομάδα, καλημερίζοντας το κοινό ανήμερα της εθνικής επετείου.

Weekenders – Έκπληξη η απόφαση να πάρουν τη θέση του Γιώργου Λιάγκα τη Δευτέρα

Έτσι, λοιπόν, το δίδυμο του ΑΝΤ1 θα βρεθεί για μία και μάλλον τελευταία φορά απέναντι από τις καθημερινές πρωινές εκπομπές των καναλιών, εκτός από τη Φαίη Σκορδά και το Breakfast@Star που λόγω της ημέρας δεν θα προβληθούν.

«Να πούμε ότι πέραν του αυριανού ραντεβού, έχουμε ραντεβού και τη Δευτέρα, γιατί θα είμαστε Weekenders on Monday. Μόνο για αυτή τη Δευτέρα θα έχουμε εκπομπή εκτάκτως και σας περιμένουμε με αγωνία και χαρά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Πάτρας στο κλείσιμο της σημερινής (26/10) εκπομπής.

«Αδελφέ, εγώ έχω να πω ότι είσαι μια ομάδα μόνος σου. Δεν έχεις ανάγκη, οπότε θα σκεφτούμε τη Δευτέρα ποιοι θα είμαστε μαζί σου και αν θα είμαστε μαζί σου. Αλλιώς μπορεί να βγάλουμε ένα Skype από έναν νησιωτικό προορισμό», σχολίασε με χιούμορ από την πλευρά του ο Δημήτρης Πανόπουλος.