Zappit

Θανάσης Πάτρας: «Αυτά νομίζω αφορούν τη σχέση της Μπέττυς Μαγγίρα με τον ΑΝΤ1»

"Εγώ καλεσμένος πήγα μια φορά, πέρασα ωραία, την εκτιμώ την Μπέττυ, της εύχομαι τα καλύτερα", λέει ο Θάνάσης Πάτρας για την Μπέττυ Μαγγίρα.

Οι Weekenders κάνουν πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 αυτό το Σάββατο και ο Θανάσης Πάτρας με τον Δημήτρη Πανόπουλο ήταν καλεσμένοι στο Πρωινό την Παρασκευή. Κάτα τη διάρκεια της κουβέντα, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε για την Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία παρουσίαζε πέρυσι εκπομπή στην αντίστοιχη ζώνη και έφυγε εκφράζοντας δημόσια κάποια παράπονα για το κανάλι.

Ο Θανάσης Πάτρας θέλησε να διαχωρίσει τη θέση του από όσα είχαν συμβεί και ξεκαθάρισε: «Εγώ έχω μιλήσει με την Μπέττυ, έχουμε πολύ καλή σχέση, την παρακολουθούσα κιόλας πέρυσι. Αυτά νομίζω ότι αφορούν τη σχέση της Μπέττυς με τον σταθμό, δεν αφορούν εμάς.

Εμένα ήταν γλυκύτατη μαζί μου, μου είπε «καλή επιτυχία, να είστε καλά και τον Δημήτρη συμπαθώ πάρα πολύ και τα κορίτσια». Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να κρίνω και να σχολιάσω ποια είναι η σχέση, γιατί δεν ήμουν εδώ.

Εγώ καλεσμένος πήγα μια φορά, πέρασα ωραία, την εκτιμώ την Μπέττυ, της εύχομαι τα καλύτερα, πιστεύω ότι είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ επικοινωνιακός, με ταπεραμέντο, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και κρατάω αυτό».