Θανάσης Αλφόνσο για Μάρκο Σεφερλή: «Παίζαμε χωρίς ρεπό, δεν μπορούσα να κλείσω ημερομηνία γάμου»

Θανάσης Αλφόνσο

"Ήταν σούπερ απαιτητικός και είναι επιτυχημένος επειδή είναι αυστηρός... στρατός" υπογραμμίζει, παράλληλα, ο Θανάσης Αλφόνσο.

Ο Θανάσης Αλφόνσο παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, το πρωινό της Παρασκευής, στον Alpha. Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο ηθοποιός μίλησε για την μακρόχρονη συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή και την «κόντρα» του συναδέλφου του με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Αλφόνσο δήλωσε χαρακτηριστικά πως «συνεργαστήκαμε όταν πήρε για πρώτη φορά δική του παραγωγή, το «Κατά Μάρκον ευαγγέλιο». Ήταν σούπερ απαιτητικός και είναι επιτυχημένος επειδή είναι αυστηρός. Είναι στρατός, αυστηρός πολύ στη δουλειά του. Συνολικά συνεργαστήκαμε για 12 χρόνια».

«Παίζαμε χωρίς ρεπό και δεν μπορούσα να κλείσω ημερομηνία γάμου γιατί κλείναμε συνέχεια παραστάσεις και δεν υπήρχαν ημερομηνίες κενές, Σαββατοκύριακο, για να παντρευτώ».

Όσον αφορά, δε, τις αιχμηρές δηλώσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου για τον Μάρκο Σεφερλή και τη σάτιρα που παρουσιάζει στο Δελφινάριο τα τελευταία χρόνια, ο Θανάσης Αλφόνσο τόνισε τα εξής σε αυτές τις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στο μαγκαζίνο του Alpha. «Εγώ που ήμουν για τρία καλοκαίρια στο Δελφινάριο δεν ήρθε κανένα λιοντάρι να μου φάει κάτι. Στο Δελφινάριο το μόνο που νιώθεις είναι 1500 άτομα να σε χειροκροτούν και νομίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα