Θάλεια Ματίκα: «Ο Τάσος είναι το λαχείο μου»

Θάλεια Ματίκα

"Είμαστε μαζί 16 χρόνια. Μεγαλώνοντας και οι δύο προσπαθούμε να φεύγουμε από οποιαδήποτε μικροπρεπή σκέψη".

Τη Θάλεια Ματίκα υποδέχθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο πλατό του Happy Day. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε με αφορμή την αποψινή πρεμιέρα του νέου κύκλο της σειράς «Ο Γιατρός», στην οποία συμμετέχει, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον άνθρωπο της ζωής της, Τάσο Ιορδανίδη.

«Είναι ένα ιατρικό δράμα με αυτοτελή επεισόδια αλλά οι βασικοί χαρακτήρες έχουν και τις ιστορίες τους. Εγώ υποδύομαι την Άννα, νευρολόγο – ψυχίατρο, την πρώην σύζυγο του γιατρού, του Αντρέα, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Η Άννα θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί με τον σύντροφό της αλλά υπάρχουν και συναισθήματα για τον πρώην σύζυγό της που δεν έχουν ξεπεραστεί», είπε αρχικά η Θάλεια Ματίκα.

«Με τον Κωνσταντίνο έχουμε συνεργαστεί ξανά, είχαμε κάνει ένα σήριαλ στο MEGA κι έχουμε περάσει υπέροχα. Χαίρομαι πάρα πολύ που ξανασυναντηθήκαμε τηλεοπτικά, είναι ένας υπέροχος συνεργάτης, ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός, ένας ευφυής άνθρωπος, με πολύ χιούμορ κι εμένα μου ταιριάζει πολύ», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Ο Τάσος είναι το «λαχείο» μου, είμαστε μαζί 16 χρόνια. Εγώ αναγκάζομαι να αναλάβω τον ρόλο του ψύχραιμου γονιού με τα ατυχήματα των παιδιών, γιατί ο Τάσος δεν είναι. Μεγαλώνοντας και οι δύο προσπαθούμε να φεύγουμε από οποιαδήποτε μικροπρεπή σκέψη», εξομολογείται σε άλλο σημείο η Θάλεια Ματίκα.

«Η δημιουργία οικογένειας είναι τεράστια ευθύνη που δεν αλλάζει, δεν μπορείς να την ανατρέψεις. Όταν αναλαμβάνω μεγάλες ευθύνες, θέλω είμαι συνεπής, γι’ αυτό και είχα πάντα αυτή την αμφιβολία γύρω από τον γάμο και τα παιδιά», παραδέχεται η Θάλεια Ματίκα.