Τέτα Καμπουρέλη – Το «καρφί» στον πρώην σύζυγό της: «Όταν είσαι καλά με τον σύντροφό σου, η ζωή είναι ωραία»

Τέτα Καμπουρέλη

"Ο γάμος είναι κάτι που το συζητάμε μεταξύ μας και θα το μάθετε σύντομα".

Καλεσμένη στο πάρτι γενεθλίων της Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (31/7) η Τέτα Καμπουρέλη, όπου μίλησε στην κάμερα του Summer’s Cool για τη σχέση με τον σύντροφό της, το ενδεχόμενο ενός γάμου, ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει και για τις επαφές που διατηρεί με τον πρώην σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση.

«Της εύχομαι χρόνια πολλά και ευλογημένα να έχει. Εγώ βλέπω ένα ζευγάρι που τα τελευταία χρόνια είναι πολύ ευτυχισμένο, περνάνε καλά στη ζωή τους και τους εύχομαι πάντα να είναι χαρούμενοι», δήλωσε αρχικά η Τέτα Καμπουρέλη.

«Φυσικά και είμαι χαρούμενη. Όταν είσαι καλά με τον σύντροφό σου, είναι ωραία η ζωή. Περνάμε καλά. Κοιτάμε να ζούμε την κάθε στιγμή και είμαστε ευτυχισμένοι. Ο γάμος είναι κάτι που το συζητάμε μεταξύ μας και θα το μάθετε σύντομα. Με κέρδισε η αγάπη του προς εμένα», εξομολογείται στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

«Με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε επαφές τόσο-όσο. Έχουμε επαφές μόνο όταν χρειαστεί, για τα παιδιά μας και τα οικονομικά μας. Δεν ασχολούμαι καθόλου με τα δημοσιεύματα για τις μεταξύ μας σχέσεις», είπε κλείνοντας τις δηλώσεις της η Τέτα Καμπουρέλη.