Zappit

Tempting Fortune – Την τσίμπησε σκορπιός και την έπιασε πανικός: «Δεν ήξερα αν θα ζήσω ή θα πεθάνω»

"Με τσίμπησε ένας τεράστιος, τεράστιος, σκορπιός! Είχε μέγεθος περίπου τόσο" εκμυστηρεύτηκε η νεαρή παίκτρια του Tempting Fortune.

Μια απρόσμενη… επίθεση έμελλε να δεχθεί η Ειρήνη Καζάκη στο Tempting Fortune, όπως παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο το βράδυ της Τετάρτης στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Κι αυτό μιας και η νεαρή καλλιτέχνιδα αποκάλυψε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης πως την τσίμπησε σκορπιός!

Ειδικότερα, η ξανθιά διαγωνιζόμενη του Tempting Fortune σημείωσε χαρακτηριστικά πως «χθες το βράδυ με τσίμπησε ένας τεράστιος, τεράστιος, σκορπιός! Είχε μέγεθος περίπου τόσο! Με τσίμπησε τρεις φορές, σε τρία σημεία του σώματος μου. Δεν ήξερα αν θα ζήσω ή αν θα πεθάνω εδώ στη μέση του πουθενά».

«Ρώτησα σε κάποια φάση τον γιατρό, «θα πεθάνω;». Και μου λέει, «θα μάθουμε σε μισή ώρα». Αυτό ήταν το βράδυ μου! Σκορπιός είναι για σένα, παμ».

«Σκορπιός είναι για σένα, παμ… στην Ειρήνη κατευθείαν! Ξέρει που πάει ο σκορπιός. Πετάχτηκε ο βασιλιάς με το δόρυ του, το σπαθί του και βγήκε αντάξιος να την πάει στον γιατρό για να είναι καλά. Ο σκορπιός λένε ότι πάει στους κακούς ανθρώπους» σχολίασε, με τη σειρά του, ο 23χρονος Γιώργος στην κάμερα του Tempting Fortune το βράδυ της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ.