Tempting Fortune – Ξέσπασε σε κλάματα για τη συμπεριφορά του: «Με κοίταξε άσχημα, λες και έχω σκοτώσει άνθρωπο»

Tempting Fortune

"Η επίθεση του ήταν πολύ προσβλητική, εγώ δεν του ύψωσα τον τόνο της φωνής μου, αυτός τον ύψωσε" εκμυστηρεύτηκε δακρυσμένη στο Tempting Fortune.

Τις συμπεριφορές μπροστά αλλά και πίσω από την κάμερα του Tempting Fortune, οι οποίες και διαφέρουν κατά την ίδια, έθιξε η Σταυρούλα στο νέο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, η γοητευτική διαγωνιζόμενη δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση για όσα αντιμετωπίζει και ξέσπασε σε κλάματα.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταυρούλα επισήμανε στην κάμερα του Tempting Fortune πως «ο Dee ήρθε να μου ζητήσει ουσιαστικά τα ρέστα και να απολογηθώ γιατί μίλησα on camera για το θέμα αυτό. Συγνώμη, να μη μιλάω ή να μένω σε μια γωνία;».

«Η επίθεση του ήταν πολύ προσβλητική, εγώ δεν του ύψωσα τον τόνο της φωνής μου, αυτός όμως τον ύψωσε και με κοίταξε πάρα πολύ άσχημα. Λες και έχω σκοτώσει άνθρωπο».

«Ήταν συμπεριφορά αυτή; Και τους έχω υποστηρίξει και τους δυο τόσες φορές» επισήμανε λίγο αργότερα, με δάκρυα στα μάτια, η Σταυρούλα προς την Ειρήνη στο νέο επεισόδιο για το Tempting Fortune το βράδυ της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ.