Tempting Fortune – Επικό ξέσπασμα από την Ειρήνη Καζάκη: «Είναι φτωχάλες και πλέμπες»

Tempting Fortune

"Αγαπώ τα μαλλιά μου, είμαι κάθε μήνα στο κομμωτήριο, μπορεί να ξοδεύω πολύ περισσότερα από 500 ευρώ τον μήνα..."

Ένας νέος πειρασμός βρέθηκε μπροστά στους παίκτες του Tempting Fortune, το βράδυ της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Σε αυτό, μάλιστα, η Ειρήνη Καζάκη έμελλε να προσφέρει ένα… επικό ξέσπασμα για τρίχες στους τηλεθεατές!

Ειδικότερα, όταν μια στιγμή περιποίησης έβαλε το ζιζάνιο της παρασπονδίας στους παίκτες του Tempting Fortune, η Ειρήνη Καζάκη είπε τα εξής στην κάμερα του ριάλιτι. «Η αλήθεια είναι ότι προφανώς και δεν είμαι σαν όλους τους άλλους. Τα μαλλιά μου τα αγαπώ, είμαι κάθε μήνα στο κομμωτήριο, μπορεί να ξοδεύω και πολύ περισσότερα από 500 ευρώ τον μήνα».

Όταν όμως η απόφαση της πλειοψηφίας ήταν να αρνηθεί η ομάδα αυτόν τον νέο πειρασμό, η ξανθιά διαγωνιζόμενη του Tempting Fortune ξέσπασε δίχως έλεος. «Ο Χρήστος και όλοι οι υπόλοιποι άντρες και τα κορίτσια μού φωνάζουν κάθε μέρα, όλη μέρα, από τον πρώτο πειρασμό. Σέβομαι ότι κάποιοι εδώ πέρα είναι φτωχάλες και πλέμπες και δεν μπορούν να διανοηθούν ένα τέτοιο ποσό για μαλλιά αλλά δεν ξέρω μέχρι πόσο αυτή η καλοσύνη μου θα με ακολουθεί».

«Και δεν είναι το ότι επηρεάστηκα, απλά σεβάστηκα. Έχει πολύ μεγάλη διαφορά αυτό. Θα κάνω υπομονή με αυτά τα μαλλιά και με αυτά τα νύχια αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμα» πρόσθεσε, επίσης, η Ειρήνη Καζάκη στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.