Tempting Fortune – Απηύδησε πια με όλους: «Έχουν καταστρέψει την ψυχή μου! Αν τους έδινες σπαθιά, θα μας έσφαζαν»

Tempting Fortune

"Και βαράνε και βαράνε και βαράνε για τις κάμερες! Γιατί αυτοί είσαστε ρε! Για τις κάμερες είσαστε" φώναζε ο Χρήστος στο Tempting Fortune.

Τον παρουσιαστή του Tempting Fortune, Γιάννη Τσιμιτσέλη συνάντησαν όλοι οι παίκτες, το βράδυ της Παρασκευής, γύρω από τη φωτιά όπως είδαμε στο νέο επεισόδιο που ήρθε μέσω του ΣΚΑΪ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Εκεί ακριβώς όπου έμελλε να λάβει χώρα ακόμα ένας καυγάς και μια ακόμα μεγάλη έκρηξη από τον Χρήστο.

«Πάντα έλεγα ότι αν κάποιος πεινάει, εγώ δεν είμαι κανένας για να του πω «μην φας». Δηλαδή το είπα. Από εκεί και έπειτα μετά αυτό ξέφυγε. Εγώ δεν έτρωγα και ακόμα δεν τρώω, έχω χάσει 15 κιλά. Ακόμα δεν τρώω και μέχρι το τέλος δεν θα τρώω, έχω κάνει πράγματα και έχω δείξει ποιος είμαι. Αν είμαι δηλαδή πίσω από τα λεφτά ή όχι, έχει δει η Ελλάδα ποιος είναι ο Ναβροζίδης» σημείωσε αρχικά ο παίκτης του Tempting Fortune.

«Λοιπόν, έχουν δει ποιος είναι χειριστικός εδώ μέσα και ποιος όχι. Που μέσα σε μια βδομάδα έχουν γίνει μεταγραφές από ομάδα σε ομάδα… Έτσι πάνε οι μεταγραφές, για τη χειριστικότητα! Εγώ απλά προσπάθησα να κρατηθούμε, δεν έγινε και το αποδέχθηκα. Όταν εγώ ήμουν νηστικός, αυτοί εδώ γέλαγαν δίπλα! Όταν πόναγε η κοιλιά μου, αυτοί γέλαγαν και έτρωγαν από το καζάνι που έβραζε για όλους μας. Κατάλαβες, Γιάννη; Και πάλι όμως εγώ δεν είπα τίποτα και δεν λέω τίποτα αλλά τώρα αυτό το «χειριστικός» που έκαναν καραμέλα δεν είναι σωστό».

«Και βαράνε και βαράνε και βαράνε για τις κάμερες! Γιατί αυτοί είσαστε ρε! Για τις κάμερες είσαστε! Εγώ μπήκα εδώ μέσα για ένα πράγμα, μου το κατέστρεψαν και κάθομαι στη γωνία και προσπαθώ να πάνε όλα καλά» φώναζε, εν εξάλλω, ο Χρήστος μπροστά σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες του Tempting Fortune.

«Χειριστικό με λένε, το ένα και το άλλο. Κάθομαι εδώ πέρα, Γιάννη, σε αυτό το παιχνίδι, μου έχουν καταστρέψει την ψυχή μου, μου έχουν καταστρέψει τα πάντα. Άμα τους έδινες σπαθιά και τους έλεγες «σφτάχ’ τε αυτόν ή αυτόν ή αυτόν», θα το κάνανε ρε».