Zappit

Tempting Fortune – Άνω κάτω η ομάδα με το μεγάλο ψέμα της Ιωάννας: «Δεν υπάρχει σεβασμός»

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στις δύο κοπέλες.

Ενώπιον του επόμενου μεγάλου πειρασμού βρέθηκαν οι παίκτες του Tempting Fortune το βράδυ της Δευτέρας (30/9). Αυτή τη φορά το έπαθλο δεν ήταν κάτι φαγώσιμο ή πόσιμο αλλά πιο «ευαίσθητο» και συναισθηματικό, αφού είχε να κάνει με τη δυνατότητα επικοινωνίας με αγαπημένα συγγενικά πρόσωπα έναντι 500 ευρώ για κάθε λεπτό συνομιλίας.

Εκεί η Όλγα «έσπασε», μιλώντας στο Γιάννη Τσιμιτσέλη για το πόσο σημαντικό θα ήταν για την ίδια να ακούσει νέα από τον μικρό αδελφό και τη μητέρα της.

«Ήθελα να τον δω πάρα πολύ, αλήθεια ήθελα να τον δω πάρα πολύ αλλά πρέπει να κρατηθώ, γιατί δεν θα αντέξω να τον δω λίγο. Δεν μπορώ να το δεχθώ, θα συγκρατηθώ και θα το προσπεράσω», εξομολογήθηκε η 26χρονη παίκτρια του Tempting Fortune με δάκρυα στα μάτια.

«Για μένα αυτός ο πειρασμός είναι αυτός που με ενοχλεί περισσότερο, γιατί κάθε βράδυ τους βλέπω στον ύπνο μου. Θέλω να του πω ότι ήρθε στη ζωή μας σε μία φάση που όλοι ήμασταν δύσκολα και μας έχει φέρει πάρα πολύ χαρά», περιέγραψε στη συνέχεια η Όλγα.

Επιστρέφοντας στην ομάδα της, η 26χρονη καθηγήτρια φυσικής αγωγής περιέγραψε τον πειρασμό που προσπέρασε στους συμπαίκτες της. Εκεί η Ιωάννα αποφάσισε να πει ένα ψέμα, προκειμένου να ελέγξει τις αντιδράσεις των συμπαικτών της.

«Ο πειρασμός ήταν να μιλήσω με τη μητέρα μου και τον μικρό μου αδελφό για 500 ευρώ για κάθε λεπτό. Καταλαβαίνετε ότι, αν ξεκινήσω εγώ να μιλάω, δεν θα μιλήσω ένα λεπτό. Δεν το δέχθηκε», ενημέρωσε χαρακτηριστικά η Όλγα στο Temping Fortune.

«Εγώ είχα τη δυνατότητα να κάνω τρία τηλεφωνήματα και με υψηλότερο κόστος από την Όλγα. Εγώ αυτόν τον πειρασμό τον δέχθηκα. Ο μόνος λόγος για να ξοδέψω χρήματα στο Tempting Fortune θα είναι η επικοινωνία και δεν αντιστάθηκα. Νιώθω άσχημα για την Όλγα», είπε η Ιωάννα με την 26χρονη να αντιδρά:

«Για μένα δεν χρειάζεται να λυπάται κανένας αλλά βλέπω ότι δεν υπάρχει σεβασμός. Εγώ έχω μάθει να στερούμαι και να σέβομαι και να λειτουργώ σαν ομάδα».