Τάσος Ξιαρχό: «Από εκείνο το περιστατικό ξεκίνησα τις ουσίες τις βαριές, είχα χαθεί»

Τάσος Ξιαρχό

"Ήμουν ένα παιδί που είχα πάρα πολλά όνειρα και όλα χάθηκαν" εξομολογήθηκε ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό.

Ο Τάσος Ξιαρχό παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Έλενα Καταχάνα, το πρωινό της Τετάρτης. Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, ο νεαρός χορογράφος αναφέρθηκε στην επιτυχία που σημειώνει η Μαρίνα Σάττι αλλά και στο περιστατικό που του στοίχισε πολύ συναισθηματικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Ξιαρχό σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν δουλεύεις με έναν καλλιτέχνη, κάνεις την πιο μεγάλη του επιτυχία σε όλη του την καριέρα και μετά γυρνάει την πλάτη και κάνει άλλα πράγματα με άλλους, αυτό λέει πάρα πολλά. Οπότε ό,τι και να λένε, ό,τι και να γίνεται, τα πιο πολλά εκατομμύρια που έχει κάνει, τα έχει κάνει με την υπογραφή του Τάσου Ξιαρχό. Οπότε το αφήνουμε εκεί».

«Από εκείνο το περιστατικό με την κοπέλα (σ.σ. το οποίο πήρε μεγάλη έκταση στα media και στα social media) ξεκίνησα τις ουσίες τις βαριές γιατί είχα χαθεί. Ήμουν ένα παιδί που είχα πάρα πολλά όνειρα και όλα χάθηκαν».

«Ο Μάνος Πίντζης είπε κάτι που, αν το έλεγε κάποιος άλλος που είναι στην επικαιρότητα, θα ήταν αυτή τη στιγμή σταυρωμένος στο Σύνταγμα. Είναι ένα πάρα πολύ κακό σχόλιο για τα κιλά και το λέω εκ πείρας, που εγώ δεν έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο» πρόσθεσε, επίσης, ο Τάσος Ξιαρχό στην κάμερα της ψυχαγωγική εκπομπής του STAR.