Τάσος Ιορδανίδης: «Η σύζυγος μου είναι φίλη με την πρώτη μου αγάπη, μιλάνε και όλα μια χαρά»

Τάσος Ιορδανίδης

"Και βέβαια ξέρει η Θάλεια ότι είναι μια πρώην σχέση, ούτε Σουηδία ούτε οτιδήποτε" αποκάλυψε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Για την φιλία μεταξύ… πρώην μίλησαν ο Τάσος Ιορδανίδης και η Ζωή Κρονάκη, ανάμεσα σε πολλά, άλλα το πρωινό της Κυριακής στο πλατό της εκπομπής «Καλημέρα είπαμε;» στη δημόσια τηλεόραση. Επ’ αυτού, μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός θέλησε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους και πιστεύει ακράδαντα πως υπάρχει φιλία μεταξύ πρώην συντρόφων.

Ειδικότερα, ο Τάσος Ιορδανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως ότι δεν μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ πρώην συντρόφων. Θεωρώ ότι μπορεί να υπάρχει φιλία ανάμεσα σε δυο πρώην συντρόφους. Ήμουν την περασμένη εβδομάδα, την Κυριακή, στην πλατεία Βριλησσίων με την Θάλεια (σ.σ. Ματίκα) και τα παιδιά και είδα την πρώτη μου αγάπη κιόλας τότε. Εκείνη που ήμασταν μαζί από τα 16».

«Δεν έγινε τίποτα γιατί σας πληροφορώ ότι η Θάλεια με την Αλεξάνδρα, την Αλεξανδρούλα, είναι φίλες και μιλάνε και είναι όλα μια χαρά. Και βέβαια ξέρει η Θάλεια ότι είναι μια πρώην σχέση».

«Ούτε Σουηδία ούτε οτιδήποτε. Με έναν άνθρωπο με τον οποίο έχεις μοιραστεί συναισθήματα, νομίζω ότι δεν μπορούν αυτά τα συναισθήματα σε κάποιες περιπτώσεις να μην μετατραπούνε σε φιλικά» πρόσθεσε, ακόμα, ο Τάσος Ιορδανίδης στον αέρα της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής της ΕΡΤ.