Zappit

Τάσος Ιορδανίδης: Η on air αναφορά στον Δημήτρη Γιαγτζόγλου – Αμήχανη η Ζωή Κρονάκη

"Τα πρόσωπα ανακυκλώνονται, καλό είναι να υπάρχει δουλίτσα για όλους και ο καθένας βάζει το δικό του στοιχείο μέσα".

Μία απρόσμενη αναφορά στον προκάτοχό του, Δημήτρη Γιαγτζόγλου, έκανε ο Τάσος Ιορδανίδης στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα είπαμε;». Ο ηθοποιός και παρουσιαστής της ΕΡΤ, με αφορμή την πρεμιέρα του Voice και τη «διαδοχή» του Γιώργου Λιανού από τον Γιώργο Καπουτζίδη, θέλησε να στείλει τα φιλιά του στον δημοσιογράφο που μέχρι πέρσι βρισκόταν στο τιμόνι της συγκεκριμένης εκπομπής μαζί με τη Ζωή Κρονάκη.

«Πάμε στον Γιώργο Καπουτζίδη. Έκανε πρεμιέρα χθες το Voice, το περιμέναμε πώς και πώς και με ανανεωμένη τη μισή κριτική επιτροπή αυτό που θέλαμε να δούμε είναι τι θα έλεγε ο παρουσιαστής για τον Γιώργο Λιανό. Τελικά, το έκανε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο», είπε αρχικά προλογίζοντας το σχετικό βίντεο ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Χάρης Χρονόπουλος.

«Ήταν ένας έξυπνος τρόπος για να μιλήσει ο Γιώργος Καπουτζίδης για τη διαδοχή από τον Γιώργο Λιανό, τον οποίο τον έχουμε ταυτίσει με το συγκεκριμένο project», σχολίασε από την πλευρά της η Ζωή Κρονάκη.

«Ο Γιώργος (σ.σ Καπουτζίδης) έχει διακριθεί για την ευγένειά του τα τελευταία χρόνια και μπράβο του που του απέδωσε τα εύσημα στην πρεμιέρα», παρατήρησε ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Σβήνει και κάθε κουβέντα με αυτόν τον τρόπο για το ποιος είναι καλύτερος και τα λοιπά. Και γιατί να πρέπει κάθε φορά να απολογείται ο έκαστοτε παρουσιαστής που επιλέγεται γιατί επιλέχθηκα εγώ για κάτι που είχε ταυτιστεί με τον προηγούμενο; Έχουμε δει κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις, δεν υπάρχει λόγος, παιδιά. Τα πρόσωπα ανακυκλώνονται, καλό είναι να υπάρχει δουλίτσα για όλους και ο καθένας βάζει το δικό του στοιχείο μέσα», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια επί του θέματος.

«Κι αφού μου δίνεται εμένα η αφορμή που δεν μου έχει δοθεί τόσο καιρό… παρότι έχει αλλάξει και ο τίτλος της εκπομπής, εγώ θα ήθελα να στείλω τα φιλιά μου στον Δημήτρη τον Γιαγτζόγλου, γιατί βρίσκομαι τώρα εγώ αυτή τη στιγμή εδώ στο πλευρό σου, κυρία Ζωή Κρονάκη», επισήμανε ο Τάσος Ιορδανίδης, με την παρουσιάστρια να στέλνει κάπως αμήχανα την καλημέρα της στον πρώην συνεργάτη της.