Zappit

Ταμίλα Κουλίεβα: «Κάνει πολύ καλό που βγαίνει το παιδί στο νερό, οι πόνοι ήταν λιγότεροι»

"Είναι μια διαφορετική αντίληψη γιατί αυτό που μας είπανε οι γιατροί -είχαμε κάνει προετοιμασία δεν πήγαμε να το κάνουμε μόνοι μας- ότι η ερωτική πράξη ολοκληρώνεται με τη γέννηση του παιδιού" δήλωσε η Ταμίλα Κουλίεβα.

Η αγαπημένη ηθοποιός, Ταμίλα Κουλίεβα, η «Θάλεια» του «Άγιου Έρωτα», μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για την απόφασή της να γεννήσει τον γιο της μέσα στο νερό, 33 χρόνια πριν.

«Τότε ήταν πρωτοποριακό και τώρα νομίζω ότι ο κόσμος έχει δεχτεί αυτή τη μέθοδο και πόσο καλό κάνει σε έναν άνθρωπο όταν γεννιέται και βγαίνει σε αυτόν τον κόσμο. Δεν είχαμε καμία ιδιαίτερη στήριξη από τον περίγυρο. Είχα γεννήσει τον γιο μου στη Μόσχα στο σπίτι. Είναι μια διαφορετική αντίληψη γιατί αυτό που μας είπανε οι γιατροί -είχαμε κάνει προετοιμασία δεν πήγαμε να το κάνουμε μόνοι μας- ότι η ερωτική πράξη ολοκληρώνεται με τη γέννηση του παιδιού. Δεν είναι αρρώστια, όταν έγινε η σύλληψη ήταν δύο άτομα κι ότι πρέπει να είστε οι δυο σας όταν γεννηθεί» δήλωσε η Ταμίλα Κουλίεβα.

«Πρέπει να συμβεί αυτό και να είσαι με τον άνθρωπό σου. Να δημιουργήσεις μία κατάλληλη ατμόσφαιρα για να βγει το παιδί από αυτή τη διαδικασία και το τούνελ. Οι πόνοι ήταν λιγότεροι. Κάνει πολύ καλό που βγαίνει το παιδί στο νερό» συμπλήρωσε η Ταμίλα Κουλίεβα.