Zappit

Ταμίλα Κουλίεβα για Λένα Δροσάκη: «Δεν είχα αντιληφθεί τίποτα γιατί δεν συνεχίσαμε τη συνεργασία με το συγκεκριμένο άτομο»

"Το συγγνώμη σχετίζεται με την προσωπική ευθύνη του καθενός" δήλωσε η Ταμίλα Κουλίεβα.

Η αγαπημένη ηθοποιός, Ταμίλα Κουλίεβα, η «Θάλεια» του «Άγιου Έρωτα», ξεκαθάρισε τον λόγο για τον οποίο είχε κάνει ανάρτηση για το #metoo, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από τα παρασκήνια της παράστασης που πρωταγωνιστούσε με τη Λένα Δροσάκη.

«Ακόμα μιλάμε με τη Λένα, έχουμε κρατήσει τη σχέση. Την αγαπώ πολύ κι είναι πολύ ωραία προσωπικότητα. Το συγγνώμη σχετίζεται με την προσωπική ευθύνη του καθενός. Το να λέμε ότι όλοι μαζί θα σώσουμε τον κόσμο και ο καθένας προσωπικά δεν κάνει ούτε ένα βήμα. Δεν κυριολεκτώ, το λέω πιο γενικά γιατί με έχουν ξαναρωτήσει από ποιους ζητώ συγγνώμη. Ο καθένας πρέπει να είναι πολύ πιο ειλικρινής με τον εαυτό του και να κάνει κάποια βήματα αν τα πιστεύει πραγματικά» δήλωσε η Ταμίλα Κουλίεβα.

«Δεν είχα αντιληφθεί τίποτα γιατί δεν συνεχίσαμε τη συνεργασία με το συγκεκριμένο άτομο. Η κ. Δανδουλάκη το χειρίστηκε άριστα. Δεν είχαμε τη συνέχεια, οπότε δεν μας άφησε το περιθώριο να αντιληφθούμε κάτι» είπε η Ταμίλα Κουλίεβα.