Συντετριμμένη η Άννα Φόνσου με τον θάνατο του Γιάννη Μόρτζου: «Μου ήρθε σοκ, καλό παράδεισο φίλε μου»

Άννα Φόνσου

"Είναι πολύ μεγάλη η θλίψη μου. Ήξερα ότι είναι χάλια αλλά όχι ότι θα πέθαινε".

Δηλώσεις για τον θάνατο του συναδέλφου και καλού της φίλου, Γιάννη Μόρτζου, έκανε η Άννα Φόνσου. Η ιδρύτρια του οργανισμού «Το Σπίτι Του Ηθοποιού», ο λογαριασμός του οποίου στο Instagram έκανε γνωστή τη θλιβερή είδηση το μεσημέρι της Τετάρτης (25/9), είχε μία τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Super Κατερίνα, εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια.

«Ήμουν μαζί του σε επιτροπές και θυμάμαι πόσο καλός ήταν με τους άλλους συναδέλφους, για να τακτοποιηθούν οι ηθοποιοί, πόσο σπουδαίος ηθοποιός ήταν ο ίδιος και πόσο προσπάθησε για την υγεία του. Έχει αυτή τη γυναίκα την τόσο σπουδαία, αφοσιωμένη δίπλα του»

«Είναι πολύ μεγάλη η θλίψη μου, μου το ανακοίνωσε ο Βουγιουκλάκης πρώτα σε μένα και μου ήρθε σοκ. Ήξερα ότι είναι χάλια αλλά όχι ότι θα πέθαινε. Καλό παράδεισο, φίλε μου», εξομολογείται συγκινημένη η σπουδαία ηθοποιός.

«Ήταν πολύ μορφωμένος άνθρωπος, σπουδαίος ηθοποιός. Ο Κουν τον είχε ξεχωρίσει αμέσως. Είχε όλα τα χαρίσματα, σπουδαίος σκηνοθέτης και δάσκαλος», κατέληξε στις δηλώσεις της για τον Γιάννη Μόρτζο η Άννα Φόνσου.