Την Κυριακή 3 Μαρτίου, η Νταϊάν οργανώνει ένα μπάρμπεκιου στον κήπο του σπιτιού της, με καλεσμένους ένα φιλικό ζευγάρι με τα παιδιά του. Οι γυναίκες στην κουζίνα κάνουν τις προετοιμασίες για το φαγητό, ενώ οι άντρες στον κήπο αναλαμβάνουν το ψήσιμο. Τα παιδιά παίζουν στην αυλή ποδόσφαιρο. Η μαμά Νταϊάν ετοιμάζει χοιρινές μπριζόλες μαριναρισμένες με μπαλσάμικο και κρασί. Επίσης, προτείνει τη δική της μαγειρική πρόταση για την Τσικνοπέμπτη: Μοσχαρίσια μπριζόλα «Νταϊάν».
Η Νταϊάν μαγειρεύει παρέα με έναν συνάδελφό της από τη Σύρο, ο οποίος την είχε βοηθήσει στο βιβλίο της «Η κουζίνα του Αιγαίου». Το φαγητό που θα μαγειρέψουν είναι εμπνευσμένο μέσα από τις σελίδες του βιβλίου. Πρώτο πιάτο; Σούπα ντομάτας από τη Ρόδο με χαλούμι και δεύτερο πιάτο λουκάνικο μπρεζέ με λάχανο και ούζο. Ο γιος της Νταϊάν που είναι σπίτι ανυπομονεί να δοκιμάσει τα φαγητά της.
Διαβάστε ακόμα:
Πώς θα ετοιμάσουμε ένα ολοκληρωμένο γεύμα για έξι άτομα με μόνο 20 ευρώ;