Συγκλόνισε ο Ετεοκλής Παύλου λίγο πριν το φινάλε: «Ήμουν σε κώμα, τα ρούχα μου ήταν σε μία σακούλα»

Ετεοκλής Παύλου

"Το αύριο έχει σημασία και η ζωή τρέχει, και πρέπει να τρέχουμε μαζί της, κι αν όχι να τρέχουμε, να περπατάμε, κι αν όχι να περπατάμε, να μπουσουλάμε, να προχωράμε έχει σημασία".

Ο Ετεοκλής Παύλου σε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή, λίγο πριν το φινάλε του Breakfast@Star. Οι στίχοι του νέου τραγουδιού της Ελένης Χατζίδου και του Κυριάκου Γαληνού, «Φίλε μου ζήσε», περνούν μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας, καθώς απότυπώνουν την ιστορία ζωής του παρουσιαστή.

Το τραγούδι έπαιξε στην τελευταία εκπομπή της σεζόν και ο Ετεοκλής Παύλου εξομολογήθηκε τα εξής: «Για μένα είναι πάρα πολύ συγκινητικό. Είναι πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μας οικογενειακώς. Όλοι οι στίχοι είναι η πραγματική μου ιστορία, είναι όσα συνέβησαν, ο ένας μήνας που ήμουν σε κώμα, το πως ξύπνησα, τα ρούχα μου που ήταν σε μια σακούλα, η πιο δυνατή στιγμή στη ζωή μου με τόσες εικόνες…

Το τραγούδι αυτό βγαίνει με ένα σκοπό, να κοιτάξουν όλοι την επόμενη μέρα, να τολμήσουν και να κάνουν το επόμενο βήμα. Να μη δεχτεί ποτέ κανείς επειδή έχει συμβεί κάτι, επειδή αντιμετωπίζει μια αναπηρία ή επειδή αντιμετωπίζει μια δυσκολία, να μη το βάζουν κάτω και να μην επιτρέπουν σε κανέναν να τους κρίνει και να τους βάζουν μια ταμπέλα με αφορμή κάτι που έχουν ζήσει. Να προσπαθούν γιατί το αύριο έχει σημασία και η ζωή τρέχει, και πρέπει να τρέχουμε μαζί της, κι αν όχι να τρέχουμε, να περπατάμε, κι αν όχι να περπατάμε, να μπουσουλάμε, να προχωράμε έχει σημασία».

Συγκινημένη η Ελένη Χατζίδου είπε: «Ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο έβαλα να ακούσει το τραγούδι, ήταν η μαμά του. Άρχισε να κλαίει με λυγμούς, Δε μπόρεσε να το ακούσει με τη μια όλο… Το θέμα είναι ότι είμαστε εδώ, το τώρα έχει σημασία. Να δει όλος ο κόσμος το τι έχεις καταφέρει, τι έχεις δημιουργήσει».