Zappit

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου στο Στούντιο 4: «Ένιωθα ότι χάνομαι και η αγωνία μου ήταν να μη φύγω» – Συγκινημένη η παρουσιάστρια

«Είχα την αίσθηση ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά, γιατί υπέφερα», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» ήταν σήμερα η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια, συγκινημένη, μίλησε για την πρόσφατη και πολύ σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

«Σωματικά δεν έχω συνέλθει ακόμα. Το αλλεργικό σοκ είναι κάτι που κάνει τον οργανισμό να καταρρεύσει και φυσικά κινδυνεύεις σοβαρά. Ψυχολογικά όμως με έχει ρίξει, αλλά μπορεί να είναι μετατραυματικό στρες, γιατί φεύγεις κι έρχεσαι. Ήταν πολύ σοβαρό.

Πήγα να κάνω μια εξέταση κι έπρεπε να πάρω μέθη. Όταν μου έδωσαν το αντιβιωτικό, εγώ κατέρρευσα! Τώρα αρχίζω και το ψάχνω να δω τι ήταν, γιατί πρέπει να περάσουν τρεις εβδομάδες, και συνήλθα μετά από 31 ώρες στην εντατική», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Η Μαρία Μπακοδήμου συμπλήρωσε: «Είχα την αίσθηση ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά, γιατί υπέφερα. Ο γιος μου ήρθε μετά από κάποιες ώρες στο νοσοκομείο, σοκαρίστηκε. Ο άλλος μου ο γιος που δεν ζει στην Ελλάδα, ήταν στο γραφείο και τρελάθηκε, δεν ήξερε τι να κάνει, να έρθει ή να μείνει εκεί.

Όταν συνήλθα, μου είπαν τα κορίτσια που ήταν βοηθοί στο χειρουργείο, ότι “φύγατε και ξανάρθατε”. Εγώ αισθανόμουν ότι χάνομαι και η αγωνία μου ήταν να μην φύγω. Από την άλλη υπέφερα πολύ σωματικά κι έλεγα ότι κάτι πρέπει να γίνει, ή να σταματήσω να υποφέρω…».

Ν.Ζ.: Πώς είναι αυτό το… φεύγω, αλλά πρέπει να κρατηθώ; Πώς είναι αυτή η εμπειρία;

Μ.ΜΠ.: Δεν θέλω να το συζητήσω, είναι πολύ δύσκολη.