Συγκίνησε στο Tempting Fortune: «Είδα ότι μέσα από τον αθλητισμό σώθηκαν από αυτές τις σκληρές γειτονιές»

Tempting Fortune

"Υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, ειδικά εκεί που ζούμε είναι φτωχογειτονιές" εξηγεί ο παίκτης του Tempting Fortune.

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε στο Tempting Fortune, το βράδυ της Πέμπτης, ο Χρήστος όταν και το νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης με παρουσιαστή τον Γιάννη Τσιμιτσέλη ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Ο νεαρός παίκτης του Tempting Fortune θέλησε να μοιραστεί, τόσο με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους όσο και με το τηλεοπτικό κοινό, τις σκέψεις που έχει για το μεγάλο έπαθλο. «Ήρθα εδώ με τον δικό μου σκοπό και στόχο. Δεν ήρθα για την προβολή, δεν με απασχολεί αλήθεια η προβολή. Νιώθω όμως ότι περπατάω ότι περπατάω, κουράζομαι, κάνω πράγματα, προσπαθώ να δώσω πράγματα και όλα αυτά έρχονται στο κενό. Δηλαδή είμαι πολύ απογοητευμένος, πραγματικά».

«Επειδή μεγάλωσα στις δυτικές συνοικίες της Αθήνας, σε σκληρές γειτονιές, είδα ότι μέσα από τον αθλητισμό κάποιοι σώθηκαν από αυτές τις σκληρές γειτονιές. Στόχος μου ήταν λοιπόν, με τα λεφτά από το έπαθλο, να μπορέσω να κάνω το δικό μου γυμναστήριο με δεδομένο ότι είμαι και προπονητής, εκτός από αθλητής».

«Θα ήθελα να κάνω το δικό μου γυμναστήριο ώστε να μπορούσα να στεγάσω τέτοια παιδιά και να προχωρήσει το πράγμα σε κάτι καλύτερο. Αυτό ξέρω και αυτό μπορώ να δώσω, δεν ξέρω κάτι άλλο να κάνω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος στον Γιάννη Τσιμιτσέλη και το νέο επεισόδιο για το Tempting Fortune το βράδυ της Πέμπτης.
«Θέλω να κάνω ένα γυμναστήριο όπου να μπορεί να έρθει ένα παιδί και να μην πληρώνει. Γιατί υπάρχουν αυτά τα παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα. Ειδικά εκεί που ζούμε εμείς είναι φτωχογειτονιές».