Συγκινημένος ο Άρης Καβατζίκης: «Τους είδα να έρχονται πιασμένοι χέρι χέρι, ήταν η πιο ωραία εικόνα»

Άρης Καβατζίκης

«Είδα αυτό το νοιάξιμο ενός ανθρώπου που είναι δίπλα στον άνθρωπό του, όταν ξεκινάει μια καινούργια προσπάθεια», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Μετά την προβολή της συνέντευξης του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «Πάμε Δανάη», ο Άρης Καβατζίκης, συγκινημένος, εξομολογήθηκε για τη στιγμή που συνάντησε τον παρουσιαστή με τη Νάνσυ Αντωνίου στο ραντεβού που είχαν δώσει.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Θα έκανα κακό σε πολλούς ανθρώπους, ήταν η πιο τραγική νύχτα της ζωής μου»

«Εγώ θα συγκινηθώ τώρα που θα σας το πω, γιατί έφερα πάλι την εικόνα στο μυαλό μου. Περίμενα τον Γρηγόρη να έρθει, βγήκα έξω και είδα αυτό που ουσιαστικά ήταν όλη αυτή η κουβέντα που κάναμε με τον Γρηγόρη. Είδα δύο ανθρώπους να έρχονται πιασμένοι χέρι χέρι, ήταν ο Γρηγόρης με τη Νάνσυ. Τους είδα να ανεβαίνουν το δρόμο μαζί και διέγνωσα ότι αυτή είναι η πιο ωραία εικόνα που θα μπορούσε να μου χαρίσει, γιατί αυτό ήταν η αλήθεια του», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Ο Άρης Καβατζίκης πρόσθεσε: «Είδα δύο ανθρώπους που ήταν πιασμένοι από το χέρι, ανέβαιναν το δρόμο, μού τον παρέδωσε… Όντως έχει ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια που του εύχομαι με όλη μου την καρδιά κάθε επιτυχία. Είδα αυτό το νοιάξιμο ενός ανθρώπου που είναι δίπλα στον άνθρωπό του, όταν ξεκινάει μια καινούργια προσπάθεια. Πραγματικά σας το λέω, υπέφερε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης».