Zappit

Συγκινεί ο Στέλιος Διονυσίου για την Μαρινέλλα: «Δεν χρειάζεται να τα δίνεις όλα, της έλεγα»

"Δεν ήταν καθόλου καταβεβλημένη, ίσα ίσα. Όχι απλά ήταν παλικάρι... πέταγε στη σκηνή" περιγράφει, μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Διονυσίου.

Για την περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει η Μαρινέλλα μίλησε ο Στέλιος Διονυσίου, το πρωινό της Παρασκευής, στον αέρα του Breakfast@Star. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο λαϊκός ερμηνευτής αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με τη λαοφιλή συνάδελφο του, τον φετινό χειμώνα, καθώς και τις δύσκολες ώρες που βιώνει μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στο Ηρώδειο.

Ειδικότερα, ο Στέλιος Διονυσίου σημείωσε χαρακτηριστικά στη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου πως «είμαι αρκετά στεναχωρημένος με αυτό που έχει συμβεί στην αγαπημένη μας Μαρινέλλα. Τον χειμώνα είχαμε μια καταπληκτική συνεργασία αλλά και τώρα, πριν από δυο μήνες, κάναμε δυο καταπληκτικές συναυλίες στην Κύπρο».

«Δεν ήταν καθόλου καταβεβλημένη, ίσα ίσα. Όχι ήταν παλικάρι… πέταγε στη σκηνή! Καμιά φορά την πείραζα και της έλεγα ότι «δεν χρειάζεται τόσο, δεν χρειάζεται να τα δίνεις όλα». Ήταν όμως και φωνητικά και σωματικά στα καλύτερα της. Τώρα, αυτό ήταν να συμβεί. Ο Θεός ξέρει».

«Επειδή όμως η Μαρινέλλα μας είναι παλικάρι, είμαι σίγουρος ότι θα το ξεπεράσει και θα την έχουμε σύντομα κοντά μας» συμπλήρωσε ο Στέλιος Διονυσίου σε αυτές τις τηλεοπτικές του δηλώσεις στο καθημερινό μαγκαζίνο του STAR. «Από την ώρα που το έμαθα, προσεύχομαι να πάνε όλα καλά».

Πηγή εικόνας: NDP Photo