Zappit

Συγκινεί ο Σταμάτης Φασουλής: «Είδα την Άννα Παναγιωτοπούλου στον ύπνο μου, πηγαίναμε στην Επίδαυρο»

"Δεν την έβλεπα όταν ζούσε και δεν βρισκόμασταν συχνά, γιατί είχαν αλλάξει οι ζωές μας" εξομολογήθηκε ο Σταμάτης Φασουλής.

Στο Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε ο Σταμάτης Φασουλής, το απόγευμα της Τετάρτης, από τη τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο με αφορμή τη νέα του θεατρική δουλειά. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε από καρδιάς στη δύσκολη διαχείριση της απώλειας της αγαπημένης του φίλης, Άννας Παναγιωτοπούλου.

Ειδικότερα, ο Σταμάτης Φασουλής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι φίλοι που φεύγουν από τη ζωή είναι ένα θέμα το οποίο δεν εξαντλείται, τώρα, σε μια απάντηση. Η πληγή εκεί όμως είναι χαίνουσα. Όσο και να προσπαθήσεις… Σήμερα την είδα στον ύπνο μου την Άννα, που είχα καιρό να την δω. Είδα ότι πηγαίναμε στην Επίδαυρο, ήμασταν στο Λυγουριό αλλά ήταν αλλιώς το Λυγουριό, της είπα «φεύγω εγώ, έλα» και δεν ερχόταν».

«Θα ερχόταν με το αυτοκίνητο της και σκεφτόμουν «πως θα πάω τώρα χωρίς να με πάρει η Άννα;». Και τι θα κάνω, να δω, να πάρω τηλέφωνο, αλλά δεν είχα τηλέφωνο. Βρέθηκε ένα τηλέφωνο από αυτά τα παλιά, που γυρνούσαμε τους αριθμούς, δεν την έβρισκα και τελικά δεν ήρθα. Στην Επίδαυρο, λέει, τελικά παιζόταν μια μια αποτυχία οπότε καλύτερα που δεν την είδαμε! Κάτι βλακείες. Τώρα, ένα όνειρο και σκέφτηκα με αυτή την σκέψη αλλά δεν χάρηκα. Ξύπνησα με ένα… που είναι, γιατί δεν ήρθε και τα λοιπά. Ε μετά, όταν ξύπνησα, κατάλαβα που είναι».

«Την έχω δει κι άλλες, πολλές φορές, στο όνειρο μου. Δεν την έβλεπα όταν ζούσε και δεν βρισκόμασταν συχνά, γιατί είχαν αλλάξει οι ζωές μας, αλλά τώρα τελευταία, όταν την είδα, ήταν μια εβδομάδα πριν φύγει από τη ζωή. Και δεν ήθελα και που την είδα» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Σταμάτης Φασουλής στο Στούντιο 4 της δημόσιας τηλεόρασης.