Zappit

Συγκινεί ο Γιάννος Περλέγκας: «Ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή μου»

"Μπορεί να πήραν και τα μυαλά μου αέρα όταν ήμουν μικρότερος" παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, ο Γιάννος Περλέγκας.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννος Περλέγκας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου με αφορμή την συμμετοχή στη δραματική σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει» την Πέμπτη. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε στην δύσκολη διαχείριση της απώλειας των γονιών της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννος Περλέγκας εξομολογήθηκε πως «οι πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου ήταν έχασα τον πατέρα μου σε ηλικία 12 χρόνων και όταν έχασα την μητέρα μου πριν 6 χρόνια. Πέρασα μια δύσκολη εφηβεία τότε. Αυτό ξεπερνιέται κάπως εφόσον και η οικογένεια είναι σε θέση να μπορέσει να το χειριστεί προς αυτή την κατεύθυνση. Η αλήθεια είναι ότι η μητέρα μου, επειδή βρεθήκαμε και μόνοι μιας και δεν υπήρχαν άλλα αδέλφια και άλλοι συγγενείς, επειδή είχε και η ίδια μια αρκετά επιβαρυμένη ζωή, στα αλήθεια δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει ποτέ».

«Δεν είχα ποτέ το μικρόβιο της πλατιάς αναγνωρισιμότητας. Δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν διψάω για το χειροκρότημα ή δεν διψάω για την αποδοχή, αυτό θα είναι ψέμα να το πω. Μπορεί να πήραν και τα μυαλά μου αέρα όταν ήμουν μικρότερος, όμως και από το σπίτι μου και από τους πρώτους μου θεατρικούς δασκάλους διδάχθηκα την ταπεινότητα και το γεγονός ότι εγώ έχω ανάγκη το θέατρο και όχι το θέατρο εμένα».

«Πρόβλημα δεν υπάρχει μόνο από τα πρόσωπα τα οποία δεν έχουν κάνει σπουδές υποκριτικής. Πρόβλημα υπάρχει και από τα πρόσωπα που έχουν κάνει σπουδές υποκριτικής. Ενδεχομένως, κάποιο εξωθεατρικό πρόσωπα να ανταποκρίνεται περισσότερο και από κάποιο που υποτίθεται πως έχει τελειώσει κάποιες σπουδές» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιάννης Περλέγκας στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.