Switch: Η Ευγενία Σαμαρά επιστρέφει στην ΕΡΤ1 σε νέα ώρα

Switch

Switch, πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στην ΕΡΤ1, στις 19:00.

Το Switch, με την Ευγενία Σαμαρά, επιστρέφει τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024, σε νέα ώρα, στις 19:00, ανανεωμένο, με καινούργιες δοκιμασίες, περισσότερη μουσική και διασκέδαση, ταχύτητα, εγρήγορση, ανατροπές και, φυσικά, με παίκτες που δοκιμάζουν τα όριά τους.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 19:00, η Ευγενία Σαμαρά, πιστή στο να υποστηρίζει πάντα τους παίκτες και να τους βοηθάει με κάθε τρόπο, υποδέχεται τις πιο κεφάτες παρέες της ελληνικής τηλεόρασης. Οι παίκτες δοκιμάζουν τις γνώσεις, την ταχύτητα, αλλά και το χιούμορ τους, αντιμετωπίζουν τις ανατροπές, τις… περίεργες ερωτήσεις και την πίεση του χρόνου και διεκδικούν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Και το καταφέρνουν, καθώς στο Switch κάθε αποτυχία οδηγεί σε μία νέα ευκαιρία, αφού οι παίκτες δοκιμάζονται για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες.

Κάθε Παρασκευή, η Ευγενία Σαμαρά συνεχίζει να υποδέχεται αγαπημένα πρόσωπα, καλλιτέχνες, αθλητές -και όχι μόνο-, οι οποίοι παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στο σημαντικό έργο συλλόγων και οργανώσεων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΕΡΤ (@ertofficial)