Zappit

Survivor: Ζήτησε στρατηγικά να βγει στον τάκο για να διώξει άλλους και τελικά αποχώρησε η ίδια

Ποια παίκτρια της πράσινης ομάδας ηττήθηκε στη νέα μονομαχία αποχώρησης και έφυγε... νύχτα από το Survivor;

Στο συμβούλιου του Survivor συναντήθηκαν για ένα ακόμα βράδυ, αυτό της Παρασκευής, όλοι οι παίκτες της πράσινης και της κίτρινης ομάδας όπως είδαμε στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Όλοι είχαν σαν μοναδικό σκοπό, άλλωστε, να μάθουν ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Η κάλπη της πράσινης ομάδας έδειξε τον… δρόμο της μονομαχίας στην Ekaterina και στον Μιχάλη ενώ ο Τζον έδωσε σαν τρίτη υποψήφια την Αγγελική.

Έτσι, στο τελευταίο μέρος του νέου επεισοδίου για το Survivor του ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Λιανός εξήγησε τους κανόνες σύμφωνα με τους οποίους θα έπρεπε οι υποψήφιοι προς αποχώρηση να παλέψουν προκειμένου να μην αφήσουν σε αυτό το χρονικό σημείο για το ριάλιτι επιβίωσης τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.

H Ekaterina, ο Μιχάλης και η Αγγελική θα έπρεπε να δώσουν την ύστατη αυτή μάχη, να υπερβούν εαυτόν, έτσι ώστε να κατοχυρώσουν για μια ακόμα, τουλάχιστον, εβδομάδα την θέση τους στο Survivor. Για έναν όμως, στο τέλος της αναμέτρησης, η επόμενη πτήση για Ελλάδα θα είχε μια θέση κλεισμένη στο όνομα του.

Δυστυχώς όμως, αν και ή ίδια ζήτησε από τον Τζον να την βγάλει στον τάκο για να «διώξει» αντιπάλους, η Αγγελική ήταν η πρώτη που «λύγισε» σε αυτή τη δοκιμασία αποχώρησης με αποτέλεσμα να αφήσει το Survivor οριστικά το βράδυ της Παρασκευής.

«Αγγελική, δεν πρόλαβα να πω ότι σε αυτή τη δοκιμασία το μυστικό δεν είναι η δύναμη αλλά η τεχνική. Μπορεί με ένα μικρό λαθάκι, αφήνοντας λιγάκι τη δύναμη από τα χέρια σου, να χαθεί η ισορροπία. Έφτασες σε αυτή τη μάχη της επιβίωσης, ζητώντας από τον αρχηγό να σε φέρει εδώ προκειμένου να διώξεις κάποιον από τους δυο συμπαίκτες τους, αλλά τελικά εσύ αποχωρείς από το Survivor» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιανός για να πέσει η «αυλαία» στο ριάλιτι για την Αγγελική.