Zappit

Survivor Τελικός: «Σείστηκε» το Γαλάτσι στην είσοδο των τριών φιναλίστ

"This is the last dance! Καλωσήρθατε στον τελικό του Survivor" αναφώνησε ο Γιώργος Λιανός από το Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι.

Για τελευταία φορά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ήρθε το Survivor, τη νύχτα της Τετάρτης, σε ζωντανή μετάδοση από το Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Ο οικοδεσπότης του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός καλωσόρισε αρχικά το τηλεοπτικό κοινό και στη συνέχεια τους τρεις φιναλίστ.

Δηλαδή την Κατερίνα Δαλάκα, τον Φάνη Μπολέτση και τον Ντάνιελ Νούρκα. Οι τρεις εναπομείναντες παίκτες του φετινού κύκλου που έμελλε να διεκδικήσουν το μεγάλο τρόπαιο του Survivor. Στο τέλος άλλωστε αυτού του επεισοδίου ένας εξ αυτών θα κατακτούσε τον τίτλο του μεγάλου νικητή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«This is the last dance! Καλωσήρθατε στον τελικό του Survivor» υπογράμμισε, αρχικά, ο Γιώργος Λιανός για να καλησπερίσει τους πρώην παίκτες που είδαμε αυτή τη σεζόν στους στίβους μάχης του Αγίου Δομινίκου. Λίγα μόλις λεπτά αργότερα, όμως, το Άλσος Βεϊκου κυριολεκτικά… σείστηκε την ώρα που οι τρεις φιναλίστ έκαναν την είσοδο τους.

«Πάμε να υποδεχτούμε τους τρεις φιναλίστ! Η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Ντάνιελ Νούρκα » σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός για να δούμε τους τρεις φιναλίστ να κατεβαίνουν από τις εξέδρες, με προορισμό την κεντρική σκηνή, προκειμένου να ξεκινήσει και επίσημα ο μεγάλος τελικός για το Survivor 2024.