Zappit

Survivor: Πρωτοφανές ξέσπασμα από τη Μαριαλένα – «Πώς να ηρεμήσω ρε Σάκη;»

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της η 28χρονη Survivor.

Εκτός εαυτού βγήκε στον πρώτο αγώνα ασυλίας η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star. Το γεγονός που εκνεύρισε την 28χρονη παίκτρια ήταν η αδυναμία της να βρει τον στόχο κατά τη διάρκεια του αγώνα της με τον Σάκη Κατσούλη.

«Εάν βάλω δύναμη, πάει δυνατά. Εάν δεν βάλω, πάει εκεί πέρα. Εγώ πού να φτάσω εκεί; Εάν βάλω δύναμη, θα πάει πίσω! Είναι δυνατόν;», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στον σύντροφό της εμφανώς εκνευρισμένη.

«Πώς να ηρεμήσω, ρε Σάκη; Ρίχνω έτσι, δεν φτάνει. Ρίχνω έτσι, πάει δυνατά. Πώς να ρίξω για να το πετύχω; Άσε με!», παραπονέθηκε η 28χρονη Survivor όταν ο Σάκης Κατσούλης προσπάθησε να την ηρεμήσει.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, στον επόμενο αγώνα της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ξέσπασε σε κλάματα όταν δυσκολεύτηκε ξανά στο σημείο του στόχου, με αποτέλεσμα μάλιστα να τα παρατήσει.

Τελικά η ατομική ασυλία, μετά από τον 1-1 αγώνα με τη Στέλλα Ανδρεάδου, κατέληξε στον Σάκη Κατσούλη, επιβεβαιώνοντας τα spoilers που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο για το Survivor.