Survivor: Οι τρεις άντρες της ομάδας την «στρίμωξαν» στη γωνία

Survivor

Αυτή είναι η δεύτερη υποψηφιότητα της εβδομάδας.

Με σκορ 12-10 οι Κόκκινοι κατάφεραν να κλέψουν τη νίκη από τους Μπλε στο αποψινό (3/6) Survivor, στέλνοντάς τους στην κάλπη στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε. Η ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα επικράτησε με τη βοήθεια των Τούρκων συμπαικτών της μέσα από έναν απαιτητικό στίβο μάχης που έκρυβε ένταση και πολλές αμφισβητούμενες φάσεις.

Νωρίτερα, ο Φάνης Μπολέτσης ξεκαθάρισε τη θέση του απέναντι στην επίθεση που δέχθηκε από τον Γιώργο Γκιουλέκα στο τελευταίο συμβούλιο, όταν ο παίκτης των Κόκκινων τον χαρακτήρισε ως τον πιο κενό συναισθηματικά άνθρωπο που έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια από το Survivor.

«Προφανώς και με πείραξε… μάλλον δεν έχει την ενσυναίσθηση να καταλάβει ότι κάποιοι άνθρωποι εκφράζονται διαφορετικά», τόνισε μεταξύ άλλων στην απάντησή του ο Φάνης Μπολέτσης.

Αμέσως μετά την ήττα τους οι Μπλε οδηγήθηκαν στην κάλπη, αφού κλήθηκαν να αναδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, μετά την υποψηφιότητα του Χριστόφορου Ταξίδη. Μην έχοντας πολλές διαθέσιμες επιλογές, το όνομα που έδωσε η κάλπη των Μπλε ήταν αυτό της Δώρας Νικολή.

«Δεν νιώθω έκπληξη, το περίμενα το αποτέλεσμα ούτως ή άλλως. Αυτή είναι η διαδικασία, την έχω συνηθίσει πλέον. Θα μπω στη μονομαχία και ελπίζω να τα καταφέρω. Αγωνιστικά ίσως υστερώ, οπότε είναι λογικό. Τα παιδιά είναι και δεμένα μεταξύ τους, αν και δεν πιστεύω ότι ήταν συναισθηματικός ο λόγος», δήλωσε η Δώρα Νικολή μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στο Survivor.