Survivor: Ο τελευταίος αγώνας ασυλίας τον έστειλε στον τάκο – Ποιος προκρίθηκε απευθείας στον Τελικό;

Survivor

Αυτή είναι η τρίτη υποψηφιότητα της εβδομάδας.

Στην τελική ευθεία για το Γαλάτσι έχουν μπει οι παίκτες του φετινού Survivor. Φάνης, Ντάνιελ, Δώρα, Γιώργος και Κατερίνα ρίχτηκαν στον τελευταίο αγώνα ασυλίας της σεζόν, διεκδικώντας μία ασφαλή θέση στον Ημιτελικό του reality show, που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα την ερχόμενη Τρίτη 25/6.

Λίγο νωρίτερα, η Κατερίνα Δαλάκα ξεκαθάρισε στην κάμερα πως το κεφάλαιο Survivor κλείνει οριστικά για εκείνη, μετά τις τέσσερις συνολικά παρουσίες της στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου.

«Ανακοίνωσα ότι τελειώνει το παιχνίδι για μένα, κλείνει αυτό το τεράστιο βιβλίο. Έχω έρθει αρκετές φορές και φεύγω πάρα πολύ γεμάτη. Θα μου λείψει σίγουρα αλλά είναι όλα καταγεγραμμένα, οπότε μπορώ να βλέπω όποια σεζόν θέλω από αυτές που έχω συμμετάσχει και να χαμογελάω», τόνισε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Δαλάκα.

Στον αγώνα ασυλίας που ακολούθησε νικητής αναδείχθηκε ο Φάνης Μπολέτσης. Έτσι, σύμφωνα με τους κανονισμούς του παιχνιδιού, ο 27χρονος εξασφάλισε μία θέση στον Τελικό του φετινού Survivor, προσπερνώντας όλους τους σκοπέλους που μεσολαβούν μέχρι το Γαλάτσι.

Οι παίκτες οδηγήθηκαν στη συνέχεια στην κάλπη, μέσα από την οποία προέκυψε το όνομα του Ντάνιελ Νούρκα. Συνεπώς, μαζί με τη Δώρα Νικολή και τον Γιώργο Γκιουλέκα είναι οι τρεις υποψήφιοι της εβδομάδας που θα μονομαχήσουν για την πρόκριση στον Ημιτελικό του φετινού Survivor, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα κέρδισε την πρόκριση στον Ημιτελικό.

«Να είμαι ειλικρινής το περίμενα το αποτέλεσμα, τα είχαμε βάλει κάτω και τα είχαμε μετρήσει. Είχα συμβιβαστεί με την ιδέα και περιμένω την ώρα που θα μονομαχήσουμε. Είμαι έτοιμος και θα πάω με την αφαιρετική μέθοδο, δεν ήθελα να έχω απέναντί μου τον Φάνη», δήλωσε ο Ντάνιελ Νούρκα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.