Survivor – Ο Γιώργος Λιανός έριξε νέα μεγάλη «βόμβα» και έμειναν όλοι άφωνοι: «Κάνεις και τέτοια ε;»

Survivor

"Θυμάστε στο παρελθόν, πριν από αρκετές ημέρες, σας είχα πει ότι με το νησί της εξορίας δεν έχουμε τελειώσει..."

Για έναν ακόμα αγώνα στο Survivor συνάντησε οι παίκτες της πράσινης και της κίτρινης ομάδας τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργο Λιανό στο νέο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Τετάρτης στις οθόνες μας. Εκεί, λοιπόν, όλοι έμελλε να μείνουν με το στόμα ανοιχτό με όσα… δεν περίμεναν να ακούσουν από τα χείλη του συντονιστή του φετινού κύκλου για το Survivor.

«Πριν περάσω στις λεπτομέρειες του επάθλου, έχω να σας κάνω μια πολύ σημαντική ανακοίνωση» υπογράμμισε, άμεσα, ο Γιώργος Λιανός για να αρχίσουν τα πρώτα «ωχ» να ηχούν στην παραλία του Αγίου Δομινίκου. «Θυμάστε στο παρελθόν, πριν από αρκετές ημέρες, σας είχα πει ότι με το νησί της εξορίας δεν έχουμε τελειώσει».

«Όχι», «αλήθεια;», «κάνεις και τέτοια ε;» ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια που… δέχθηκε ο Γιώργος Λιανός από τους Πράσινους και τους Κίτρινους.

«Ήρθε η ώρα λοιπόν, τώρα, με ανοιχτή ψηφοφορία να ψηφίσετε ένα μέλος της ομάδας σας το οποίο και θα μεταφερθεί στο νησί της εξορίας. Τα δύο άτομα που θα μεταφερθούν αμέσως τώρα στο νησί της εξορίας δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια, δεν μπορούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους στην ατομική ασυλία και δεν μπορούν να συμμετέχουν στον αγώνα της ομαδικής ασυλίας».

«Θα τους ξαναδούμε την Παρασκευή το βράδυ στο συμβούλιο» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιανός για να προχωρήσουν στη συνέχεια οι παίκτες του Survivor στην ανοιχτή ψηφοφορία που, όπως διακρίναμε από όλες τις αντιδράσεις, ήρθε σαν… κεραμίδα στο νέο επεισόδιο το βράδυ της Τετάρτης.