Survivor: Μάζεψε όλες τις ψήφους εκτός από την δική του και βγήκε στον τάκο

Survivor

Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα στο Survivor;

Νέα εβδομάδα άρχισε στο Survivor και το πρώτο της επεισόδιο, όπως είδαμε και στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ το βράδυ της Κυριακής, δεν θα μπορούσε να κλείσει χωρίς την πρώτη υποψηφιότητα προς αποχώρηση. Κάτι που θα προέκυπτε βεβαίως, ως είθισται, από την κάλπη που είχε στηθεί στο συμβούλιο του νησιού.

Εκεί δηλαδή όπου ο συντονιστής των εξελίξεων στο Survivor, Γιώργος Λιανό συνάντησε τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας. Τον δρόμο προς την κάλπη έμελλε να πάρει η κόκκινη ομάδα μιας και ήταν εκείνη που ηττήθηκε λίγο νωρίτερα στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα που έλαβε χώρα στον Άγιο Δομίνικο.

Ποιο μέλος από τα… μόλις τέσσερα της ομάδας θα έριχναν τα υπόλοιπα στον λάκκο των υποψηφιοτήτων; Ποιον ή ποια θα θεωρούσαν οι υπόλοιποι Κόκκινοι ως τον πλέον αδύναμο κρίκο της ομάδας σε αυτό ακριβώς το χρονικό σημείο για την ροή του φετινού Survivor;

Ο Γιώργος Λιανός ήρθε να δώσει την πολυπόθητη απάντηση όταν έλαβε όλες τις ψήφους της κόκκινης ομάδας. Τότε δηλαδή που «η απόφαση είχε παρθεί» όπως αρέσκεται χαρακτηριστικά να τονίζει ο παρουσιαστής του Survivor. Και το όνομα εκείνο που ήχησε τις περισσότερες φορές, τούτη τη νυχτιά στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, δεν ήταν άλλο από «Χριστόφορος Ταξίδης».

«Ξανά μονομάχος! Πάμε για έκτη φορά. Δεν το συζητήσαμε μεταξύ μας αλλά δεν χρειαζόταν κιόλας, τρεις επιλογές είχαμε και για μένα δύο» εκμυστηρεύτηκε, μεταξύ άλλων, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα από το Survivor.