Survivor – «Λύγισε» ο Παναγιώτης Τσακαλάκος: «Η σκληρή πραγματικότητα μας έδωσε ένα χαστούκι στο πρόσωπο»

Survivor, Παναγιώτης Τσακαλάκος

"Αποφασίσαμε στο τσακ μπαμ ότι θα έρθω στο Survivor, να τα ρισκάρω όλα για να μπορέσω να κάνω μια καινούργια αρχή" ομολογεί ο Παναγιώτης Τσακαλάκος.

Στο Survivor της Πέμπτης, όπως είδαμε στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος προχώρησε σε μια εξομολόγηση εκ βαθέων για την προσωπική του ζωή. Κι αυτό μιας και ο γνωστός τραγουδιστής εξήγησε πως κατόρθωσε να ζήσει την δική του περιπέτεια εντός και εκτός Ελλάδας.

Ειδικότερα, ο παίκτης της κίτρινης ομάδας του νέου Survivor εξομολογήθηκε αρχικά πως «πήγα να ζήσω την τύχη μου, με την μπάντα μου, στο Λος Άντζελες. Αυτά τα τέσσερα χρόνια που έζησα εκεί ήταν πάρα πολύ δύσκολα αρχικά γιατί πήγαμε πολύ νέοι, με πολλά μεγάλα όνειρα και η σκληρή πραγματικότητα μας έδωσε ένα χαστούκι στο πρόσωπο. Υπήρχαν σίγουρα στιγμές που υπήρχε πείνα».

«Το 2020 όταν χτύπησε ο κορονοϊός, όχι μόνο γονάτισε όλους τους καλλιτέχνες όπως και τον εαυτό μου, γονάτισε και τον χώρο του τουρισμού όπου εκεί ήταν η δεύτερη δουλειά που πάντα είχα. Online από το σπίτι. Οπότε ξαφνικά έμεινα άνεργος ξανά, έπρεπε να κλείσω και τα βιβλία μου σαν μουσικοσυνθέτης που ψυχολογικά ήταν πολύ δύσκολο για μένα διότι άντεξα πάρα πολλά χρόνια με αυτό το μπλοκάκι. Ήμουν τυχερός όμως να βρω μια ευκαιρία, να κάνω κάποια τεστ και να αποκτήσω μια δουλειά σε μια start up με μια φοβερή ομάδα όπου και έγινα επικεφαλής στο τμήμα πωλήσεων για μια εταιρεία μάρκετινγκ που έχει σχέση και με την μουσική. Δουλεύω εκεί μέχρι και που παραιτήθηκα πριν μπω εδώ μέσα».

«Επιτέλους ήλθε ο Θωμάς μας, γεννήθηκε ο Θωμάς μας. Η αλήθεια είναι ότι το να έχεις ένα παιδί, σε σχέση με την φοβερή ακρίβεια και με το να δουλεύω μόνος για να συντηρώ την οικογένεια, σιγά σιγά έβλεπα να μειώνεται το ταμείο μου. Στην τρίτη εβδομάδα έβλεπα να δυσκολεύομαι πάρα πολύ, να μην ξέρω πως έρχεται η ΔΕΗ και η βενζίνη στον Θεό και εκεί που μαζεύαμε να γίνεται το ακριβώς αντίθετο».

«Με τη συμβολή διαφόρων φίλων και τη στήριξη της γυναίκας μου αποφασίσαμε στο τσακ μπαμ ότι θα έρθω στο Survivor, να τα ρισκάρω όλα για να μπορέσω να κάνω μια καινούργια αρχή. Ούτως ή άλλως έχω συνηθίσει να κάνω καινούργιες αρχές και να κλείνω κύκλους, να αρχίζω ξανά, οπότε είμαι εδώ για να κάνω ότι μπορώ για να συντηρήσω την οικογένεια μου για ένα καλύτερο μέλλον» πρόσθεσε, ακόμα, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος στην κάμερα του Survivor το βράδυ της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ.