Survivor: «Λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο έπαθα υπερκόπωση και κατάθλιψη»

Survivor

"Ξεκίνησα ξανά από το μηδέν να προσπαθώ, είμαι ένας άνθρωπος που δεν του έχουν κάτσει τα πράγματα στη ζωή" παραδέχεται ο Survivor.

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς επέλεξε να προχωρήσει ο Νίνο, το βράδυ της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο του Survivor που είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, ο παίκτης της κίτρινης ομάδας εκμυστηρεύτηκε πως ήρθε αντιμέτωπος με την κατάθλιψη λίγο πριν πάρει μέρος στους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός παίκτης του Survivor δήλωσε αρχικά πως «είχα μια κοπέλα που ήταν σταθμός για μένα στη ζωή μου. Κάποια στιγμή, ενώ βρισκόμουν στην εθνική ομάδα και είχα πετύχει όλους τους στόχους μου μέχρι ένα σημείο, έπαθα υπερκόπωση έναν χρόνο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Με άφησε το σώμα μου μαζί πέρασα και κατάθλιψη, ήμουν για πολύ καιρό κλεισμένος στον εαυτό μου και έχασα όλα τα όνειρα μου».

«Ξεκίνησα ξανά από το μηδέν να προσπαθώ. Θεωρώ ότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν του έχουν κάτσει τα πράγματα στη ζωή, δηλαδή ό,τι έχει κερδίσει το έχει κερδίσει με πολύ δυσκολία και πάλη. Τίποτα δεν του έχει δοθεί έτσι απλόχερα».

«Αισθάνομαι αρκετές φορές εδώ πέρα μόνος μου, από την άποψη ότι δεν σκέφτονται όλοι καλοπροαίρετα και εμένα αυτό μου δημιουργεί τρικλοποδιές. Γιατί νομίζω ότι θα σκεφτούν και οι άλλοι όπως σκέφτομαι εγώ και πάω αγαθά να συμπεριφερθώ και να πορευτώ, αλλά βλέπω εν τέλει άλλα πράγματα» πρόσθεσε, ακόμα, ο 26χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής κωπηλασίας και παίκτης της κίτρινης ομάδας του Survivor.