Survivor – Ξέσπασε άγρια ο Γιάννης Γρυμανέλης: «Στο εξής εγώ θα λέω ποιος θα παίζει και πότε θα παίζει!»

Survivor

Ο αρχηγός της κίτρινης ομάδας δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον θυμό του.

Εκτός εαυτού βγήκε ο Γιάννης Γρυμανέλης στο αποψινό (30/9) επεισόδιο του Survivor. «Τίγρεις» και «Αετοί» διασταύρωσαν για άλλη μια φορά τα ξίφη τους στον στίβο μάχης, με τον αρχηγό των Κίτρινων να προχωρά σε μία ανακοίνωση πριν την έναρξη του αγώνα, παίρνοντας το παιχνίδι στα χέρια του.

«Έχουμε πολλή ανάγκη από φαγητό, εγώ είμαι σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Με ένα κιλό ρύζι δεν ξέρω πώς θα βγει η εβδομάδα, έχω σοβαρό πρόβλημα. Το μετέφερα στην ομάδα μου και από σήμερα θα πάρω επάνω μου και την επιλογή παικτών», είπε αρχικά ο παίκτης του Survivor.

«Δεν τους το είπα πριν, το ανακοινώνω τώρα. Εγώ θα λέω ποιος θα παίζει, πότε θα παίζει και πώς θα παίζει, γιατί δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση! Έχουν γίνει πολλά λάθη! Επικεντρωνόμαστε στο ποιος θα παίξει και όχι στο πώς. Μας λείπει η στρατηγική. Πεινάω πάρα πολύ και σε αυτή τη φάση προτιμώ να είχα ένταση και προβλήματα στην καλύβα αλλά το στομάχι μου γεμάτο», ξεκαθάρισε ο Γιάννης Γρυμανέλης.

Λίγη ώρα αργότερα και κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας, ο αρχηγός της κίτρινης ομάδας προχώρησε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα, θέλοντας να βάλει μία τάξη στις «Τίγρεις» και να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

«Είπαμε μια φορά να μην το συζητήσουμε και να το πάρω πάνω μου! Δεν το ‘χω κάνει μια φορά στις δυο βδομάδες τώρα! Ναι, πάνω μου θα το πάρω! Δεν έχουμε χρόνο! Πρέπει να βγάλω το ματσάρισμα! Δεν ακούω τίποτα άλλο!», είπε έξαλλος ο Γιάννης Γρυμανέλης στο αποψινό επεισόδιο του Survivor και λίγο αργότερα στο προσωπικό του cue τόνισε: «Η Γεωργία με έβγαλε από τα ρούχα μου, έχω προσπαθήσει πάρα πολύ με αυτόν τον άνθρωπο. Θα ‘μαι κοφτός από δω και πέρα».