Zappit

Survivor: Κι όμως, η ζωή στο ριάλιτι δεν τελείωσε γι’ αυτήν στην πρεμιέρα όταν έσβησε τη δάδα της

Survivor, οι Τίγρεις ή οι Αετοί μέτρησαν την πρώτη τους απώλεια στην πρεμιέρα του νέου κύκλου;

Τι κι αν μετρούσαν μόλις λίγες ώρες στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και στο νέο κύκλο του Survivor, στην πρεμιέρα του νέου κύκλου το βράδυ της Δευτέρας, οι Τίγρεις και οι Αετοί έμελλε να λαβωθούν και να χάσουν… με το καλησπέρα έναν τους παίκτη. Γι’ αυτό και ο Γιώργος Λιανός εξήγησε τους κανόνες της πρώτης μονομαχίας του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι παίκτες των δυο νέων ομάδων πήραν τις θέσεις τους και κλήθηκαν να υπερβούν τις δυνάμεις τους προκειμένου να μην χάσουν τόσο νωρίς ένα μέλος τους. Στο τέλος της δοκιμασίας αυτής, όμως, όλες οι δάδες θα ήταν αναμμένες εκτός από μιας που θα έσβηνε για πάντα όπως είχε προειδοποιήσει, άλλωστε, ο παρουσιαστής του Survivor.

Αφού ορίστηκαν λοιπόν ο δυο αρχηγοί και άναψαν μία μία τις δάδες των συμπαικτών τους, δυο κορίτσια βρέθηκαν να κρατούν σβησμένη την δάδα τους. Ο λόγος για την Ekaterina από την ομάδα των Αετών και τη Μαρία από τις Τίγρεις. Οι δυο παίκτριες θα έπρεπε τότε να μονομαχήσουν για να παραμείνουν στο Survivor.

«Θα δοκιμαστείτε σε ένα παιχνίδι ισορροπίας, ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι» αναφώνησε, εκείνη τη στιγμή, ο Γιώργος Λιανός για να δείξει στις δυο διαγωνιζόμενες την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Έτσι, η Ekaterina και η Μαρία πήραν θέσεις και προσπάθησαν να τα δώσουν όλα για την παραμονή.

Η Ekaterina, ωστόσο, δεν κατόρθωσε να διατηρεί για πολύ τη δική της φλόγα αναμμένη με αποτέλεσμα να πρέπει να αποχωρήσει εκείνη σε αυτή την πρεμιέρα για το νέο κύκλο του Survivor, το βράδυ της Δευτέρας, στον ΣΚΑΪ. «Νιώθω χαρούμενη, ήταν πολύ ενδιαφέρον και ελπίζω η ομάδα μου να προχωρήσει και να αποχωρήσει» τόνισε, μετά την κρίση του αποτελέσματος, η Ekaterina για να απομακρυνθεί, φαινομενικά, αμέσως μετά από το Survivor.

Στο επόμενο πλάνο, όμως, το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε την ξανθιά 26χρονη TikToker να βρίσκει ένα γράμμα το οποίο και την ενημέρωνε πως… δεν θα έφευγε, τουλάχιστον τώρα, από το παιχνίδι και τον Άγιο Δομίνικο. «Για το επόμενο χρονικό διάστημα, εδώ στο απομακρυσμένο νησί θα πρέπει να μείνεις μόνη σου. Σε αυτό το κιβώτιο θα βρεις προμήθειες και αντικείμενα που θα σε βοηθήσουν τις επόμενες μέρες» διάβασε η Ekaterina και το νέο ανατρεπτικό Survivor μόλις ξεκίνησε!