Survivor: Κατέρρευσε η Βρισηίδα Ανδριώτου και πλάνταξε στο κλάμα

Survivor

"Νιώθω ότι η ομάδα μου δεν πιστεύει πλέον σε μένα και αυτό μου έχει χαλάσει την ψυχολογία εδώ και εβδομάδες" εξομολογήθηκε στο Survivor η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Σε νέα ήττα οδηγήθηκαν οι Διάσημοι στο Survivor, το βράδυ του Σαββάτου, με αποτέλεσμα η Βρισηίδα Ανδριώτου να ξεσπάει για την πείνα της. Και αυτό καθώς η νεαρή παίκτρια της κόκκινης ομάδας θέλει όσο τίποτα άλλο να φάει και σύντομα.

«Είχαμε μια πάρα πολύ κακή ημέρα, είμαι πολύ στεναχωρημένη από την απόδοση μου και πεινάω πάρα πολύ και εγώ και η ομάδα μου. Εγώ πεθαίνω της πείνας. Αλλάξαμε στρατηγική, αλλάξαμε και πάγκο αλλά δεν έφταιγε τίποτα από όλα αυτά. Ήταν ένα πολύ δυνατό ντέρμπι αλλά αυτό δεν έφτασε» σημείωσε, αρχικά, το μοντέλο στην κάμερα του Survivor.

«Νιώθω ότι η ομάδα μου δεν πιστεύει πλέον σε μένα και αυτό μου έχει χαλάσει την ψυχολογία εδώ και εβδομάδες. Το Survivor πέρα από στρατηγική είναι και ψυχολογία και η ψυχολογία μου έχει πέσει στα τάρταρα μετά την ψηφοφορία της ομάδας μου. Και πριν με ψηφίσει ένιωθα ότι δεν με πιστεύουν και δεν με θέλουν στην ομάδα τους. Δεν πιστεύουν σε μένα και νιώθω πραγματικά όταν παίζω την αύρα τους στο να χάσω έναν πόντο παρά να κερδίσω» πρόσθεσε ακόμα η Βρισηίδα Ανδριώτου. «Και ο Άρης και η Ναυσικά και η Μυριέλλα, όταν παίζω, το νιώθω σαν αύρα ότι δεν θα χαρούν να φέρω πόντο. Όταν χάσω πραγματικά δεν θα τους νοιάξει και θέλουν να χάσω για να αποδείξουν ότι είμαι αδύνατη παίκτρια».

«Εγώ πεθαίνω της πείνας… Δεν ξέρω γιατί δεν πεινάνε οι άλλοι και γω πεινάω. Εγώ όμως πειράζει και τα παιδιά δεν τους πειράζει που χάνουμε το φαγητό. Τους πειράζει που χάνουμε για λόγους ψυχολογίας για να τη σπάσουμε στους μπλε. Όχι ότι χάσαμε φαγητό. Εγώ στεναχωριέμαι που χάσαμε το φαγητό» πρόσθεσε με δάκρυα πολλά στα μάτια η Βρισηίδα Ανδριώτου στο Survivor.
Παίζουμε για το φαΐ μας! Δεν έχω να φάω και πεινάω και πολύ στεναχωρήθηκα που χάσαμε αυτό το πράγμα που ήταν σαν ογκρατέν σήμερα και ας είχε λαχανικά, που εγώ δεν τα τρώω, αλλά πεινάω»