Survivor Ημιτελικός – Ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε κοινό και παίκτες στο κατάμεστο Γαλάτσι: «Μου το κάνατε American Bar»

Survivor

Ο Γιώργος Λιανός έδειξε να τα βρίσκει... σκούρα με τις αγκαλιές των παικτών και ανέλαβε να τους επαναφέρει στην τάξη.

Την πρώτη καλησπέρα επί ελληνικού πια εδάφους είπε ο Γιώργος Λιανός λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τρίτης (25/6), καλωσορίζοντας κοινό και παίκτες στον ημιτελικό του φετινού Survivor. Το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ φτάνει αύριο στο τέλος του και οι φανατικοί θαυμαστές γέμισαν το θέατρο στο Άλσος Γαλατσίου για να παρακολουθήσουν την αποψινή αναμέτρηση, που θα στείλει τρεις από τους τέσσερις παίκτες στον τελικό.

«Καλησπέρα! Καλωσήρθατε στον ημιτελικό του Survivor! Είμαστε όλοι εδώ, οι παίκτες που πέρασαν από το φετινό παιχνίδι. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες, όπως και οι τέσσερις φιναλίστ που ξεχώρισαν μέχρι το τέλος. Τα fan club και όλος ο κόσμος που αγαπά το Survivor είναι εδώ για να στηρίξει την προσπάθεια των τεσσάρων», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός από τη σκηνή του Γαλατσίου, ενώ στη συνέχεια κάλεσε δίπλα του τους φιναλίστ.

Γιώργος Γκιουλέκας, Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούρκα ανέβηκαν στη σκηνή δηλώνοντας πανέτοιμοι για τον αποψινό ημιτελικό, ενώ έπεσαν αμέσως στην αγκαλιά των φίλων και πρώην συμπαικτών τους, που δεν τους άφηναν από τα χέρια τους.

Ο Γιώργος Λιανός έδειξε να τα βρίσκει… σκούρα με τις αγκαλιές των παικτών και ανέλαβε να τους επαναφέρει στην τάξη, προκειμένου να ξεκινήσει ο ημιτελικός του Survivor.

«Ελάτε! Κοιτάξτε τους εδώ, λες και είναι γάμος! Καλά στέφανα! American Bar μου το κάνατε», σχολίασε με χιούμορ ο παρουσιαστής και έδωσε την πάσα για να παρακολουθήσουμε αφιερωματικά βίντεο για τους τέσσερις φιναλίστ της βραδιάς.