Survivor: Η νέα ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό «λάβωσε» την Δώρα Νικολή

Survivor

Τι συνέβη και πελάγωσε συναισθηματικά η παίκτρια του Survivor με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού;

Μια νέα αγωνιστική εβδομάδα ξεκίνησε στο Survivor, το βράδυ της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Σε αυτό το ξεκίνημα, μάλιστα, η Δώρα Νικολή έμελλε να πληγωθεί συναισθηματικά από την ανακοίνωση που έκανε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός.

Ειδικότερα, όταν όλοι οι παίκτες τον συνάντησαν ξανά στον στίβο μάχης του Survivor, ο Γιώργος Λιανός δήλωσε τα εξής. «Έχω να σας κάνω πολύ σημαντική ανακοίνωση. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε, στα μισά της, την αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή. Αυτό προκάλεσε μια δυναμική ανισορροπία ανάμεσα στις δυο ομάδες. Επειδή όμως είχαμε ξεκινήσει ήδη τους αγώνες ασυλίας, δεν θα μπορούσαμε να επέμβουμε. Αυτή, λοιπόν, η παρέμβαση θα γίνει αυτή τη στιγμή. Ένα μέλος τις κόκκινης ομάδας θα περάσει στη μπλε».

Τότε ήταν που η Δώρα Νικολή έμοιαζε να έχει αντιληφθεί τι ακριβώς θα ακολουθούσε και δεν έκρυψε την στεναχώρια της. «Έχω ήδη έτοιμη εδώ την μπλε μπαντάνα που θα φορέσει ο καινούργιος παίκτης. Αυτό το μέλος είναι η Δώρα Νικολή» αναφώνησε ο παρουσιαστής του Survivor.

Αγκαλιάζοντας με βαριά καρδιά την καλή της φίλη και συμπαίκτρια, Κατερίνα Δαλάκα, η παίκτρια της… μπλε πλέον ομάδας του Survivor εξομολογήθηκε πως «γενικά δεν μου αρέσει να κάνω πολλές αλλαγές στη ζωή μου. Νομίζω πως αυτό φάνηκε και από την άλλη φορά, εκεί που είμαι εκεί θέλω να παραμένω. Σαφώς και όλα τα παιδιά ξέρουν ότι τους αγαπώ πάρα πολύ, δεν έχω θέμα με όποιον κι αν έχω μαζί μου, απλά επειδή έχω δεθεί πάρα πολύ με την Κατερίνα ήθελα να τελειώσω μαζί της. Ό,τι κερδίζουμε, να το κερδίζουμε μαζί. Δυστυχώς αυτό δεν θα γίνεται και είναι αυτό που με στενοχωρεί περισσότερο όπως νομίζω και την ίδια».